שלבקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלבקת
    עזרא פיק
    20/08/2008

שלום רב, שמי עזרא אני בן 75 , בד"כ אדם מאד חזק ואני סובל לאחרונה מכאבי תופת וכאב שורף שאינו מאפשר מגע ברגל שמאל. מרגל זו הוצא לי עורק לפני כ-13 שנים לצורך של ניתוח מעקפים. בפברואר השנה עברתי סדרה של הקרנות ממוקדות ולא ממוקדות בעקבות סרטן הערמונית. לקראת סוף הטיפולים החל הכאב להופיע והתחזק בהדרגה עד שהגיע למצב שלא יכולתי לעמוד יותר על רגליי. הרופאים סברו שמדובר בחולייה מנוונת או פריצת דיסק. אי אפשר היה להחליט גם לאור ה-CT ומיפוי העצמות במה מדובר. עברתי גהינום של טיפולי פיזיוטראפיה, הידרוטראפיה, מרפאת כאב ואפידורל ותרופות נגד כאב חזקות מאד - שום דבר לא עזר. במשך כחצי שנה ישנתי במצב של ישיבה לשעות ספורות בלילה. לאחרונה טופלתי על ידי פיזיוטראפיסט מדהים שנקרא פרופסור אלי כרמלי. לאחר סדרה קצרה של טיפולים הודיע לי פרופסור כרמלי שהכאב ממנו אני סובל אינו כאב אורטופדי כי אם עצבי ולפי דעתו מדובר בהרפס. לאחר התייעצות עם נוירולוג נראה שפרופסור כרמלי צדק, ביחד עםזאת אני לא מוצא צזור לכאביי הקשים כבר יותר מחצי שנה וא יודע כיצד ולאן לפנות לצורך זה. תור ל-MRI נקבע לי לעוד חצי שנה. הייתי רוצה לשאול מה עליי לעשות, ולאן נכון לפנות. האם קיימת דרך בכלל להקל על כאבים אלה? בכבוד רב, עזרא פיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלבקת

הוספת תגובה

• שלבקת

ד``ר זאב קריסטל
    09/09/2008

שלום עזרא פיק
    הכאב שאתה מתאר הוא כאב אופייני לנזק עיצבי - כאב נוירופאטי. כאב זה מקורו בניתוח שעברת, במהלכו נפגע כפי הנראה עצב אזורי. אם היית פונה בזמן למרפאת הכאב היית מקבל טיפול המותאם ספציפית לכאב מסוג זה שלרוב איננו מגיב לשום טיפול אחר, כך היה נמנע ממך סבל ממושך ומיותר לחלוטין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו