כאבים שנה אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים שנה אחרי לידה
    רונה
    21/08/2008

שלום רב, לפני למעלה משנה ילדתי את בני הבכור . ומאז לא פסקו הכאבים בבטן התחתונה ובאיבר המין. עברתי מספר אישפוזים טופלתי בסטים של אנטביוטיקה (כיוון שהיה חשש לדלקת ברחם) עברתי לפרוסקופיה (חשש להדבקויות, שלא היו) וגרידה אחרי לידה (כיוון שנשארו שאריות). אך כל זה לא עזר הכאבים המשיכו ועדיין ממשיכים. כיום אני מטופלת בדיקור סיני שגם לא מיטיב עימי עד כה . אינני יודעת מה פשר הכאב. התייעצתי מספר רב של פעמים עם הגניקולוג שלי אך הוא לא רואה שום דבר בבדיקה פנימית. כמו כן הייתי גם אצל מומחה בתחום הגניקולוגי. וגם בדקתי את מערכת השתן. שום דבר מכל הבדיקות שערכתי לא העלו מה הגורם לכאב. עליי לציין כי אני מתקשה לקיים יחסי מין, כי אז הכאב מתעצם, קשה לי להרים דברים כבדים ולהתאמץ (הליכה, להרים את בני על הידיים, לשטוף וכו' כל פעילות גופנית מחמירה את הכאב).אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות ולמי לפנות ואיך לפתור את הבעיה הכל כך מציקה ומטרידה. אנא תשובתכם בהקדם תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים שנה אחרי לידה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    14/09/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גינקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו