מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש במאמץשגב05/09/2008
אני נער בן 16 במצב גופני מצוין, שוחה, מתאמן בחדר כושר ועוד. לפני חודש הפסקתי להתאמן מפני שהייתי בנסיעות ולא יצא לי כמעט, עכשיו כשאני מבצע פעילות מסויימת כגון: הרמת משקולות, שכיבות שמיכה, מתח וכדומה... מתחיל לכאוב לי הראש ממש חזק באיזור האחורי שלו. כשכואב לי הראש אני יכול להרגיש את הדופק בתוך הראש, הכאב מתחיל ברכות ונמשך עד החלק האחורי של הראש, וכך במשך כמה דקות ממש מרגיש כאילו עומד להתפוצץ לי הראש. לעומת זאת בשחייה או בכדורסל בכלל לא כואב לי ואין לי בעיה להתאמץ. רופא משפחה שבדק אותי לא מצא מה הבעיה (כולל בדיקות דם- ברזל במצב מצויין 14) אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה שגב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש במאמץ
ד''ר אברהם לזרי14/09/2008שלום רב
כאב ראש עלול לנבוע מסיבות שונות. כאב ראש במאמץ עלול לנבוע מסיבות רבות, חלקן עלול להדאיג וחלקן בנאליות (הכוונה פשוטות ושכיחות) ואינן מדאיגות. הסיבות השכיחות הנן: מתח בשרירי הצוואר, עייפות, חוסר ברזל, חסר מלחים שונים, חסר נוזלים (התייבשות), לעיתים ביטוי של אלרגיה ועוד. הסיבות המדאיגות עלולות לכלול תהליכים בתוך הגולגולת והמוח (כמו מום בכלי הדם המוחיים), מיגרנה ועוד. למרות המצבים המפחידים- אל דאגה. ברפואה- הסיבות השכיחות, הן בדרך כלל, הקיימות. עליך לגשת לבדיקה אצל נוירולוג, שיבדוק אותך, ישלח לבדיקות נוספות, במידת הצורך, ואז תוסר דאגה מליבך.
אשמח אם תעדכן אותי על ממצאי הנוירולוג
בריאות שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)