כאבי ראש במאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש במאמץ
    שגב
    05/09/2008

אני נער בן 16 במצב גופני מצוין, שוחה, מתאמן בחדר כושר ועוד. לפני חודש הפסקתי להתאמן מפני שהייתי בנסיעות ולא יצא לי כמעט, עכשיו כשאני מבצע פעילות מסויימת כגון: הרמת משקולות, שכיבות שמיכה, מתח וכדומה... מתחיל לכאוב לי הראש ממש חזק באיזור האחורי שלו. כשכואב לי הראש אני יכול להרגיש את הדופק בתוך הראש, הכאב מתחיל ברכות ונמשך עד החלק האחורי של הראש, וכך במשך כמה דקות ממש מרגיש כאילו עומד להתפוצץ לי הראש. לעומת זאת בשחייה או בכדורסל בכלל לא כואב לי ואין לי בעיה להתאמץ. רופא משפחה שבדק אותי לא מצא מה הבעיה (כולל בדיקות דם- ברזל במצב מצויין 14) אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה שגב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש במאמץ

הוספת תגובה

• כאב ראש במאמץ

ד''ר אברהם לזרי
    14/09/2008

שלום רב
    כאב ראש עלול לנבוע מסיבות שונות. כאב ראש במאמץ עלול לנבוע מסיבות רבות, חלקן עלול להדאיג וחלקן בנאליות (הכוונה פשוטות ושכיחות) ואינן מדאיגות. הסיבות השכיחות הנן: מתח בשרירי הצוואר, עייפות, חוסר ברזל, חסר מלחים שונים, חסר נוזלים (התייבשות), לעיתים ביטוי של אלרגיה ועוד. הסיבות המדאיגות עלולות לכלול תהליכים בתוך הגולגולת והמוח (כמו מום בכלי הדם המוחיים), מיגרנה ועוד. למרות המצבים המפחידים- אל דאגה. ברפואה- הסיבות השכיחות, הן בדרך כלל, הקיימות. עליך לגשת לבדיקה אצל נוירולוג, שיבדוק אותך, ישלח לבדיקות נוספות, במידת הצורך, ואז תוסר דאגה מליבך.
    אשמח אם תעדכן אותי על ממצאי הנוירולוג
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו