כאבים וחולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים וחולשה
    נועם
    08/09/2008

שלום. רציתי לשאול לגבי ידיד שלי בן 48, גובה 180, משקל 90 (לא מדובר בעודף משקל- הוא ספורטאי והכל שרירים), בדיקות דם אחרונות ב2002 כאשר הכל תקין, בריאות תקינה וללא מחלות... הבעיה היא שבחודשים האחרונים החלו להופיע אצלו כאבי ראש וחולשה, ממש הרגשה של שפעת (אבל בלי חום), כאבים במפרקים, בגב, סחרחורות, בחילות... הכאבי ראש ממש חזקים- הוא מתאר אותם ככאבים בכל הראש ומרכז הכאב הוא בין העיניים ובחלק שבין העין לגבה... לאחר מספר ימים זה עובר ואחרי כמה ימים חוזר שוב. מה זה יכול להיות? כדאי לגשת לבדיקות דם ולרופא או להסתפק באקמול (לא ממש משפיע)... זה משהו שנורמלי בגיל הזה? תודה רבה, אני דואגת! נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים וחולשה

הוספת תגובה

• ?

נועם
    10/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים וחולשה

ד''ר אברהם לזרי
    14/09/2008

שלום רב
    אני סבור שעל ידידך לפנות לבדיקה אצל נוירולוג, לאבחון הסיבה לכאבי ראש. לאחר האבחון, לפי תוצאותיו יומלץ על טיפול. ראי גם תשובותי האחרות במדור בנושאים דומים.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו