כאבי ראש כרוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש כרוניים
    עדי
    08/09/2008

אמא של חבר שלי סובלת זה שנים מכאבי ראש כרוניים, לפי הרופאים לא מדובר במיגרנה, אך הם גם לא מוצאים מה בדיוק הבעיה, היא עברה ניתוח בסינוסים ועברה טיפולים בתרופות גם טבעיות וגם לא ודבר לא עזר הכאבים הם בין העייניים עם נטייה לעין שמאל, זה תוקף פעם ביום או פעמיים וזה נמשך מספר שעות בכל פעם וההתאוששות גם כן, הכאבים בלתי נסבלים ושום משכך כאבים לא עוזר ניסינו הכל גם שיאצו ודיקור וכל תרופה שנתנו לנו, אבל זה לא עוזר אני פונה אליכם כי אנחנו אובדי עצות - וניסינו כבר הכל היא בת 45 ,מעשנת אם יש פרטים נוספים שחסרים על מנת לתת לנו פיתרון אני אשמח לתת, העיקר שזה יעזור מחכה לתשובתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש כרוניים

הוספת תגובה

• כאבי ראש כרוניים

ד``ר זאב קריסטל
    09/09/2008

שלום עדי
    כאבי ראש כרוניים הבאים בהתקפים פעם פעמיים ביום אינם נכנסים להגדרה של מיגרנה. הם אינם מאפיינים סוגי כאב ראש אחרים. הכאב מתאים יותר לכאב נאוראלגי שמקורו בתפקוד חולני של ענף העייני של העצב המשולש. נשאלת השאלה מה גרם לבעייה? האם החולה חלתה בעבר בדלקת ויראלית של העצב כמו הרפס או שהיא סובלת ממחלה ראשונית של מערכת העצבים כמו למשל טרשת נפוצה.
    יש לברר זאת במסגרת המרפאה הנוירולוגית. הטיפול בהתאם ע"י תרופות נוירולוגיות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש כרוניים - המשך

עדי
    14/09/2008

דר' שלום, תודה רבה על תשובתך, הייתי רוצה להוסיף קצת פרטים כדי לעלות על הבעיה, היא עברה שני ניתוחי סינוסים, שיתכן שבעקבות זה נפגע עצב, הכאב הוא בין העיניים בצד שמאל ומעל הגבה השמאלית, השאלה היא אם במידה ונפגע עצב האם ישנו פיתרון, היא עברה עשרות טיפולים שונים נוירולוגיים ודבר לא עזר אני מתקשה להאמין שאין פיתרון לסבל כזה הרפס לא היה ולפני הניתוחים גם כאב כזה לא תקף אשמח לתשובתך עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש כרוניים - המשך

ד``ר זאב קריסטל
    18/09/2008

לא ניתן לשלול קשר בין הניתוחים שנעשו בעבר לבין התקפי הכאב. קיימת אפשרות של כליאת עצב היקפי בצלקת ניתוחית או יצירת נאורומה \, שהיא מעין גידול קטן הנוצר בקצה עצב שניקטע וגורם לכאב מסוג זה שתיארת. ניתן לאבחן על ידי חסימה עצבית איבחונית ולאחר מכן כאמור, לטפל על ידי תרופות מתאימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש כרוניים

חורחה
    10/01/2009

שלום ד"ר אני סובל מכאבי ראש כרוניים, לפעמים עוברים ימים שלמים ללא הרגעה. עברתי הרבה בדיקות אצל נאורולוגים שונים, ללא שום תוצאה. קראתי בעין רב את התשובות שאתה נותן, וחשבתי שאולי הסבל שלי הוא לא בגלל מיגרנות. האם יש דרך לקבלת עזרה? חורחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו