מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצליח לי דיקור סיני בקליניקת כאבליאת בן אברהם11/09/2008
אני בת 50 וסובלת כבר הרבה שנים מכאבים בשכמות. במשך החמש השנים האחרונות הייתי מטופלת בכדורים אבל לאט לאט הכאבים חזרו. התחלתי טיפול בקליניקת כאב ברפואה סינית וטופלתי על ידי דיקור טווינא וצמחים המצב שלי השתפר פלאים. השאלה שלי היא האם להמשיך עם התרופות. בקליניקה הסינית אמרו לי להתייעץ עם רופא. אני מאוד מתלבטת מה דעתכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצליח לי...
ד''ר אברהם לזרי14/09/2008שלום רב
אני חסיד גדול של שיטות הטיפול ברפואה המשלימה. אני מקווה שעברת אבחון רפואי מקובל ורק לאחר מכן הגעת לטיפול אחר-כלשהו. במידה ולא- אני מציע לך לעבור אבחון, כמקובל, במרפאה רגילה. במרפאות הכאב, קיימת היום פתיחות לטיפולים שונים- קונבנציונאליים ומשלימים. הרשי לי להעיר כאן כי אנשי הכאב מתייחסים לטיפולים המשלימים כקונבציונאליים, בתנאי שנעשים בהתוויות המתאימות ועל ידי אנשי מקצוע מוסמכים, ובלבד שאינם מפסיקים טיפולים חיוניים ואינם גורמים לנזק. אני מקווה שהביטוי "הצליח לי" אינו תולדה של הימור מסוכן ובלתי מקצועי.
כאמור, בקיצור: אבחון מקובל, הפנייה לטיפול מתאים ובריאות.
בריאות שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)