הצליח לי דיקור סיני בקליניקת כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצליח לי דיקור סיני בקליניקת כאב
    ליאת בן אברהם
    11/09/2008

אני בת 50 וסובלת כבר הרבה שנים מכאבים בשכמות. במשך החמש השנים האחרונות הייתי מטופלת בכדורים אבל לאט לאט הכאבים חזרו. התחלתי טיפול בקליניקת כאב ברפואה סינית וטופלתי על ידי דיקור טווינא וצמחים המצב שלי השתפר פלאים. השאלה שלי היא האם להמשיך עם התרופות. בקליניקה הסינית אמרו לי להתייעץ עם רופא. אני מאוד מתלבטת מה דעתכם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצליח לי...

ד''ר אברהם לזרי
    14/09/2008

שלום רב
    אני חסיד גדול של שיטות הטיפול ברפואה המשלימה. אני מקווה שעברת אבחון רפואי מקובל ורק לאחר מכן הגעת לטיפול אחר-כלשהו. במידה ולא- אני מציע לך לעבור אבחון, כמקובל, במרפאה רגילה. במרפאות הכאב, קיימת היום פתיחות לטיפולים שונים- קונבנציונאליים ומשלימים. הרשי לי להעיר כאן כי אנשי הכאב מתייחסים לטיפולים המשלימים כקונבציונאליים, בתנאי שנעשים בהתוויות המתאימות ועל ידי אנשי מקצוע מוסמכים, ובלבד שאינם מפסיקים טיפולים חיוניים ואינם גורמים לנזק. אני מקווה שהביטוי "הצליח לי" אינו תולדה של הימור מסוכן ובלתי מקצועי.
    כאמור, בקיצור: אבחון מקובל, הפנייה לטיפול מתאים ובריאות.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו