כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    sdr
    02/10/2008

לפני כמה חודשים החלקתי על הגב התחתון באיזור עצם הזנב. וקיבלתי מכה בראש מאחורה. סובלת מכאבי ראש,צוואר וגב תחתון . ונימול ברגל ימין. כל משככי הכאבים שלקחתי אינם עוזרים להקל את הכאבים . מורחת וולטרן ,אך ללא הקלה. הלחץ בגב התחתון גורם לי לכאבי תופת ומוגבלת בתנועה. - והנימול ברגל מציק לי מאוד. כאבי הראש מוקרנים לעיניים, אוזניים, ללסת ולשיניים. מה עליי לעשות? לאיזה רופא עליי לפנות? ממה אני סובלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר זאב קריסטל
    03/10/2008

שלום רב
    חבלה בעצם הזנב עם או בלי שבר /סדק בעצמות הזנב יכולים בהחלט לגרום לכאב שאת/ה מתאר/ת.
    הרגשת הנימול היא ביטויי לפעילות עיצבית לא תקינה של שורש עצבי שכפי הנראה נחבל בנפילה.
    הסימפטומים הם על פי רוב זמניים וחולפים לאחר מספר שבועות, למרות שראיתי מספר מועט של מקרים עם התמדת הכאבים למשך 9 חודשים ויותר. הטיפול היחיד הוא סימפטומטי - תרופות משככות כאב ונוגדות דלקת כמו ארקוקסיה אתופן וכדומה. כאבי הראש מקורם גם הם מהחבלה בחוליות עמוד שידרה צווארי עם הקרנה של הכאבים לקידמת הפנים. טיפול במשככי כאב פיזיוטרפיה והרפיה יקלו על הסימפטומים עד להחלמה המלאה.
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו