מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן ודקירותאבי02/10/2008
שלום רב, שמי אבי..ואני בן 52 . כ-22 שנה אני סובל מכאבי בטן יומייומיים , ביצעתי 3 בדיקות גאסטרו , קולונוסקופיה, CT , אולטרא סאונד והכל תקין! השתמשתי בכדורים: זונטאנק, מאלוקס, טאגאמנט , ניברסל , לוסק ועוד... המצב לא משתפר, ביצעתי דיקורים ומסאג'ים וכלום לא עוזר.. הייתי בטיפול ביו-פידבק, פסיכולוגים ופסיכיאטרים.. נכון לעכשיו אני משתמש בכדורים מסוג סימבלטה.גם כן ללא הועיל.. הדבר היחיד שמצאו לי הוא חיידק אליקובקטור פלורי... קיבלתי טיפול כ-3 פעמים בתקופות שונות וגם ללא הועיל.. ניסיתי רבנים, אורן זריף וכלום לא עוזר.. אני מרגיש עייפות כרונית, אין חשק לכלום, רוצה רק לישון.. מה עלי לעשות???! הכאבים לא עוזבים אותי והדבר גורם לי לדיכאונות כבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד``ר זאב קריסטל03/10/2008שלום אבי
רצוי שתתאר לי את הכאב - האם הוא בא בהתקפים כמה זמן הוא נמשך, האם זה כאב לוחץ, שורף או דוקר, איפה הוא מתחיל ולהיכן הוא מקרין, האם הוא מעיר אותך מהשינה? האם הוא קשור לאוכל , רעב, תנועה וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אברהם18/10/2008שלום ד"ר, תודה על ההיענות.. הכאב הוא תמידי, מתמקד בעיקר במרכז הבטן בצד ימין, הכאב הוא מין כאב חיצוני, ההרגשה היא כמו תלישת שיער. מדי פעם יש לי דקירות במרכז הבטן העליונה וגם לעיתים במרכז צד ימין. הדקירות באות בהתקפים של פעמיים שלוש בחודש..אני יכול לצפות כמה דקות לפני את הדקירות(התקף),זה נמשך מספר שניות ומשאיר הרגשת מועקה למשך שעות לאחר מכן. אין קשר לאוכל ולתנועה .. השינה בלילה טובה וללא כאבים. כרגע אני מטופל אצל פסיכאטר ומקבל כדורי MODAL .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובתך, ד''ר זאב קריסטל .
אברהם21/10/2008מצטער על העיקוב בתשובה חזרה לשאלתך.. (עקב תקלה במחשב). תודה מראש, אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)