מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא עיזרו לי בבקשה עיזרו לישירן14/10/2008
שלום רב, אני בת 22 בדר"כ בריאה לחלוטין. לפני 8 חודשים טסתי לארה"ב ולצערי החלו לי כאבי שיינים. אז טיפלתי שם. עשו לי טיפול שורש פעמיים מכיוון שהייתי עם כאבים נוראים ואז שהכאבים לא חלפו החליטו לעשות לי ניתוח הנקרא "חוד השורש" אפיסקטומי. עד לשלב של הכאבי שיינים הסתדרתי והייתי בטוחה שעוד מעט הכל נגמר ואני יוכל סוף סוף לטייל אבל לצערי הצער והסבל רק התחיל. מאז הניתוח כל הזמן הזמן האכילה במיוחד אם אני אוכלת אפרסק,שזיף מעדן ואפילו אוכל חם רגיל כל צד שמאל של הפנים מזיע, מה שעובר זיעה מעל השפתיים באיזור שבו עשו לי את הניתוח מאחורה בראש באיזור העורף הכל הופך להיות רותח ומזיע וממש כמו צמרמורות כאלה וזרמים שאני מרגישה בזמן האוכלץ מאז אני מתוסכלת ירדתי במשקל הפכתי כמעט אנורקסית. הייתי אצל מיליון רופאים נורולוגים,רופאי שיינים פרופסורים ואף אחד אינו יודע למה זה קורה אמרו לי שזה קשור למערכת האוטונומית והם לא יודעים להסביר איך. אני כל הזמן חוזרת ואומרת להם שמהרגע שבו עשו לי את הניתוח בשן הכל הסתבך. הכאבים שלי לא פסקו ואז פתחו שוב את איזור הניתוח ניקו אותו והוציאו שקיתץ מוגלה. מאז הניתוח השני שבועיים אחרי נהיה לי כאב ראש כרוני, כאשר הלכתי לרופא והראיתי לו את המקום בו כואב לי הוא עשה בדיקות אמ אר אי סי טי ואמר שהכל תקין. הכאב הוא בצד שמאל של הראש באיזור בו אני מזיעה בזמן האוכל הכאב הוא תמידי הוא מעל העורף ותמיד באותו מקום. אנא בבקשה ממכם עיזרו לי לחזור לחיים אני כבר לא יוצאת לא מבלה ולומר את האמת ניסיתי להתאבד פעמיים מהדיכאון שאין מה לעשות עם הבעייה שלי ואף רופא לא יודע לומר בוודאות מה הבעייה ואיך פותרים אותה. אני חייבת לציין שלפני הטיפול שיינים אותו ניתוח לא היו לי שום בעיות הייתי בריאה ומאושרת. אני אישית חוששת שאיזה עצב נפגע אצלי אך כירורג מבית חולים פוריה טוען שאין עצב אליו אפשר להגיע באותו ניתוח אפיסקטומי. אנא עיזרו לי לצאת מהחושך אל האור אנא עזרו לי למצוא מזור לכאביי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שיניים
ד``ר זאב קריסטל15/10/2008שלום שירן
סוג הכאב שאת מתארת אופייני לכאב שמקורו בנזק עיצבי - כאב נוירופאתי (Neuropathic pain ), הביטויי הוא הרגשת שריפה, דקירות, רגישות יתר, כאב בעקבות גרויים שבדרך כלל אימם גורמים לכאב. לעיתים יש גם פגיעה בתפקוד העצבי האוטונומי עם הזעת יתר ושינויים בצבע העור. הטיפול בהתאם הוא על ידי תרופות נוירולוגיות כמו ליריקה, גבפנטין וכדומה. יש לפנות למרפאת כאב לקבלת מרשמים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שהגבת כל כך מהר דוקטור
שירן15/10/2008השאלה שלי היא איך יכול להיות מטיפול שיינים שכואב לי הראש ושבזמן שאני אוכלת אני מזיעה ובעיקר איך יכול להיות שהכאב ראש הזה אינו מרפה ממני אף לא לשנייה והאם זה יכול להיעלם ולעבור או ככה אני יצטרך לחיות כך חיי בבקשה ענה לי הא ם כל חיי יראו ככה? עצובים וכואבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי שיניים - המשך
ד``ר זאב קריסטל15/10/2008כאב שמקורו בנזק עצבי יכול להמשך זמן רב. ניתן להקל ולשפר באופן ניכר את איכות החיים עם טיפול תרופתי כפי שתואר למעלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה דוקטור
שירן15/10/2008האם יש דרך לתקשר איתך? האם אוכל לדבר איתך דוקטור בבקשה האם אוכל להגיע אלייך לבדיקה ולקבל את התרופות וגם לדבר איתך בבקשה דוקטור אני מוכנה לשלם כל מחיר הכל אני כבר שנה סובלת בבקשה אנא תקבל אותי אני מתכננת לפנייך אני גרה רחוק אבל אני מוכנה להגיע מתי שתרצה בבקשה ממך דוקטור זאב אני מתכננת בפנייך אנא תקבל אותי אנא ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו חשוב נוסף...
שירן15/10/2008איך יכול להיות נזק עצבי שטובי המומחים אומרים שאין סיכוי לפגיעה עצבית וגם בדקו את הנושא ומתעקשים גם הנורולוגים(ומומחים בינהם) שאין פגיעה עצבית? ואיך ייתכן שיש רופאים שאומרים שזה יכול להיות משרירי צוואר תפוסים ולחץ? אני כבר מבולבלת אנא הרשה לי להיפגש איתך אני כבר שנה סובלת וליבי אומר לי שאתה הוא הישועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)