שילוב תרופות בטיפול במיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות בטיפול במיגרנה
    רצון שוש
    26/10/2008

שלום רב! אני סובלת ממיגרנות כבר שנים רבות וב- 15 השנים האחרונות מטופלת היטב באימטרקס, לאחרונה נכנסתי למצב חרדתי דיכאוני והומלץ טיפול בסימבלטה שהשילוב שלו עם האימטרקס גורם ללחץ דם גבוה, דופק מהיר ולכן הומלץ לא לקחת אימטרקס , לצערי אני רגישה לתרופות רבות ( ולטרן ומשפחתו המורחבת, אופטלגין, טרמדקס וכו ). הרופא הנוירולוג המליץ להפסיק לקחת את הסימבלטה ולקחת במקום זה אלטרולט, אך האלטרולט אינו מטפל בדיכאון שבו אני נמצאת ואני אובדת עצות. חשוב לציין שאני מטפלת גם בדיקור. הייתי שמחה לשמוע אם יש טיפול שאפשר לעשות כדי לימנוע את המיגרנות ( 10 לפחות בחודש) כדי שאצליח לטפל הייטב בדיכאון ובחרדה. תודה מראש su

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב תרופות

ד''ר אברהם לזרי
    27/10/2008

שלום רב
    בשל מורכבות הבעייה שלך, אני מציע שתפני לנוירולוג שעוסק בכאבי ראש, קיימות מרפאות מצויינות בבתי החולים הציבוריים באזור המרכז. במרפאת כאבי ראש יוכלו לאזן את הטיפול התרופתי שאת מקבלת והתאימו לשינוים בלחץ הדם.
    בריאות שלמה
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו