כאב ראש- דפרקסאן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש- דפרקסאן?
    יגאל
    02/11/2008

שלום. זה כשבועיים אני סובל מכאבי ראש. מאפיינים: כאב קל באזורים משתנים, שמאל, ימין, ולחץ ברקות. כל היום מבוקר עד ערב כאב עמום. מלווה בתחושת לחץ ושרפה בעיניים. כאבים אלו תוקפים אותי לאחר שינויים דרסתיים בהרגלי שינה ואכילה. תחושה של חגורה שלוחצת לי על הראש. השאלה היא כזו, הייתי אצל ניורולוג והוא לאחר ששמע את המאפיינים ללא ספקות רשם לי תרופה בשם דפרקסאן, האם זה בסדר למרות שהיא נגד דכאון? ובגדול האם היא שחיכה כטיפול בכאבי ראש מסוג לחץ? תודה יגאל בומגין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש- דפרקסאן?

הוספת תגובה

• דפרקסאן

ד``ר זאב קריסטל
    02/11/2008

שלום יגאל
    דפרקסאן היא תרופה הגורמת לעליה ברמת נור-אדרנלין וסרוטונין במוח, שאלו חומצות אמיניות המעורבות בפעילות התקינה של מערכת העצבים המרכזית. כתוצאה מכך ניתן להשתמש בתרופות ממשפחה זאת במגוון מחלות של מערכת העצבים ובכלל זה דיכאון, כאב כרוני, מיגרנה ועוד הרבה מחלות ממקור עיצבי. דיכאון הוא אם כך רק אחד מהוראות הטיפול בתרופה זאת וטיפול בכאבי ראש זו הוראה נוספת. קיבלת מירשם לדפרקסן לצורך טיפול ומניעה של כאבי ראש כרוניים ולא כטיפול בדיכאון,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו