מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חזקיםרעות13/11/2008
שלום! אני בת 23, סטודנטית. מזה כ-4 חודשים אני סובלת מכאבי ראש חזקים, כל יום, ולמשך שעות רבות בכל יום. הייתי אצל נוירולוג. בדיקות דם, C.T ו-EEG יצאו תקינים. הכאבים מאוד מפריעים לי בחיים, ואני לא מסוגלת לתפקד ולהתרכז איתם. האם אתה יכול להמליץ לי על טיפול לכאב הראש הזה? או אל איזשהו נוירולוג שמתמחה בטיפול בכאבי ראש? באיזור המרכז.. אגב, אינדוביס, גם 6 כדורים ביום כבר לא עוזר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חזקים
ד''ר אברהם לזרי17/11/2008שלום רב
בכל בתי החולים הציבוריים באיזור המרכז יש מרפאות לטיפול בכאבי ראש:איכילוב,בילינסון,מאיר.
רפואה שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש
פרידה18/12/2008שלום רב שמתי לב שכל פעם כשיש שינוי מזג אויר,אני סובלת מכאבי ראש.למרות שאני לוקחת כדור לכאב ראש,אני עדיין מרגישה מנוטרלת, לפעמים יש לי גם בחילות. אני משמשת כברומטר.תמיד אומרת ,תיראו שמחר יהיה גשם.וכך קורה.זה נשמע מצחיק אבל זו האמת. האם יש פתרון או אמצעי מנע לתופעה זו? תודה מראש פרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)