מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משאבה תת עוריתעודד07/12/2008
מכובדי שלום קראתי מהחומרים שלכם ומעוד מקורות וחסר לי עוד מידע בנוגע למשאבה.אני סובל טארטריטים פסוריאזיס ולפפני שנה עברתי טיפולים כימותרפים,אשר גרמו לנזק בלתי הפיך ללב (כולל קוצב דפרילבטור). הגעתי בכל טיפולי הכאב למקסימום הסביר(אני עדיין עובד) כולל קנביס ברשיון.החלטתי בהתיעצות עם כה מרופאיי כי המשאבה(מורפין)הנה הפיתרון לטווח ארוך(לא יודע מה קורה לאחר הסתגלות הגוף). שאלתותי הנם:זליפת החומר לגוף היא על זרם קבוע,איך זה משפיע על נהיגה?כיצד נעשה המילוי מחדש?האם יש שליטה במצב של כאב פתאומי חזק? האםם לדעתכם זהו פיתרון שהוא בין הטובים? לא הזכרתי כי השתמשתי (ועדיין משתמש) רק בסופי שבוע בדורג'קס 100+25 . אודה לחוו"ד מקיפה והסבר על השפעת המורפין על הגוף בכלל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאבה תת עורית
ד``ר זאב קריסטל08/12/2008שלום עודד
מתן מתמשך של תרופות אופיאטיות ישירות לנוזל חוט השידרה באמצעות משאבה תת-עורית אפקטיבי פי כמה וכמה מטיפול תרופתי ומהווה שלב מתקדם של טיפול בכאב שכבר איננו מגיב למנות גבוהות של אופיאטים, או שמינון גבוה של תרופות אלו גורם לתופעות לוואי בלתי נסבלות. לקבלת פרטים והסבר מפורט לגבי טיפול זה יש לפנות למרפאת כאב המבצעת את ההשתלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)