מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים אחרי טיפול גלי רדיונתי12/12/2008
לפני שבועיים עברתי טיפול באמצעות גלי רדיו עם זריקת הרדמה וצריבת עצב. הכאב שהיה לי עבר לכאב בצורה אחרת מעין כאב של מיגרנה מאוד מאוד חריף ואני מתקשה לתפקד. הצוואר שלי עדיין מאוד רגיש. האם ייתכן שאני מרגישה כך לאחר שבועיים? האם ייתכן שנעשה לי נזק אחר שכן הכאב עבר למקום אחר והוא יותר עוצמתי? או שזהו חלק מתהליך החלמה? תודה על תשובתכם. כבר קראתי באחד המאמרים שיכול להיות שיש סיבוכים לטיפול זה. האם יכול להיות נזק בלתי הפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי טיפול גלי רדיו
ד``ר זאב קריסטל16/12/2008שלום נתי
קיימת סבירות שהטיפול שעברת הוא הגורם לכאב החדש אותו אתה חווה כעת. כאב זה מקורו בנזק עצבי וניתן למנוע אותו ע"י שימוש בשיטה של חימום מקוטע. עליך לפנות אל המרפאה בה בוצע הטיפול ולברר באיזו שיטה בוצע הטיפול. בכל מקרב גם בשיטת הצריבה המלאה הכאב חולף תןך שבועיים שלושה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפריצת דיסקו בעד ונגד
אמנון גרוסברג20/01/2009אנ סובל מפריצת דיסק בגב התחתון כבר חצי שנה. קיבלתי כבר שתי זריקות אפידורל ללא הקלה ולאחרונה אף חלה החרפה. שמעתי על הטיפול של ד"ר שקלאר בגלי רדיו ואני מעונין לשמוע דעות בעד ונגד טיפול מסוג זה. שאלותי הן: - האם העצב שנצרב חוזר לתפקוד או שפשוט אינו מרגיש את הלחץ שיוצר עליו הדיסק ומה שמסביבו? - האם אין סכנה בטיפול שכזה על העצב? (שיתוק וכיו"ב) - מה קורה למעשה עם הדיסק שפרץ, נשאר שם? מתמוסס? האם משלבים בטיפול תרופתי . ליריקה. סטרואידי? אשמח אם תחזרו אלי אמנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגלי רדיו
ד``ר זאב קריסטל10/02/2009שלום אמנון
טיפול בגלי רדיו מתבצע במסגרת מרפאות כאב בבתי החולים המרכזיים: איכילוב, תה"ש, בילינסון, קפלן, מאיר, רמב"ם. הטיפול בשורשי העצבים המגורים על ידי פריצת דיסק איננו על ידי צריבה של השורש אלא על ידי יצירת פעימות של שדה מגנטי הגורמות להפחתה ניכרת בגרויי ובכאב. הטיפול איננו גורם נזק, והדיסק הבין-חולייתי מתרפא ספונטאנית ברוב הגדול של המקרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)