כאבים אחרי טיפול גלי רדיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי טיפול גלי רדיו
    נתי
    12/12/2008

לפני שבועיים עברתי טיפול באמצעות גלי רדיו עם זריקת הרדמה וצריבת עצב. הכאב שהיה לי עבר לכאב בצורה אחרת מעין כאב של מיגרנה מאוד מאוד חריף ואני מתקשה לתפקד. הצוואר שלי עדיין מאוד רגיש. האם ייתכן שאני מרגישה כך לאחר שבועיים? האם ייתכן שנעשה לי נזק אחר שכן הכאב עבר למקום אחר והוא יותר עוצמתי? או שזהו חלק מתהליך החלמה? תודה על תשובתכם. כבר קראתי באחד המאמרים שיכול להיות שיש סיבוכים לטיפול זה. האם יכול להיות נזק בלתי הפיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי טיפול גלי רדיו

הוספת תגובה

• כאבים אחרי טיפול גלי רדיו

ד``ר זאב קריסטל
    16/12/2008

שלום נתי
    קיימת סבירות שהטיפול שעברת הוא הגורם לכאב החדש אותו אתה חווה כעת. כאב זה מקורו בנזק עצבי וניתן למנוע אותו ע"י שימוש בשיטה של חימום מקוטע. עליך לפנות אל המרפאה בה בוצע הטיפול ולברר באיזו שיטה בוצע הטיפול. בכל מקרב גם בשיטת הצריבה המלאה הכאב חולף תןך שבועיים שלושה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בפריצת דיסקו בעד ונגד

אמנון גרוסברג
    20/01/2009

אנ סובל מפריצת דיסק בגב התחתון כבר חצי שנה. קיבלתי כבר שתי זריקות אפידורל ללא הקלה ולאחרונה אף חלה החרפה. שמעתי על הטיפול של ד"ר שקלאר בגלי רדיו ואני מעונין לשמוע דעות בעד ונגד טיפול מסוג זה. שאלותי הן: - האם העצב שנצרב חוזר לתפקוד או שפשוט אינו מרגיש את הלחץ שיוצר עליו הדיסק ומה שמסביבו? - האם אין סכנה בטיפול שכזה על העצב? (שיתוק וכיו"ב) - מה קורה למעשה עם הדיסק שפרץ, נשאר שם? מתמוסס? האם משלבים בטיפול תרופתי . ליריקה. סטרואידי? אשמח אם תחזרו אלי אמנון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בגלי רדיו

ד``ר זאב קריסטל
    10/02/2009

שלום אמנון
    טיפול בגלי רדיו מתבצע במסגרת מרפאות כאב בבתי החולים המרכזיים: איכילוב, תה"ש, בילינסון, קפלן, מאיר, רמב"ם. הטיפול בשורשי העצבים המגורים על ידי פריצת דיסק איננו על ידי צריבה של השורש אלא על ידי יצירת פעימות של שדה מגנטי הגורמות להפחתה ניכרת בגרויי ובכאב. הטיפול איננו גורם נזק, והדיסק הבין-חולייתי מתרפא ספונטאנית ברוב הגדול של המקרים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו