מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש ממשוכחים!חן08/01/2009
שלום, אני בת 17 וחצי. אני סובלת מכאבים באזור האוזן השמאלית ולעיתים אף באוזן קרוב לחצי שנה. עברתי בדיקת CT שתוצאותיה היו תקינות. נפגשתי עם מספר נוירולוגים אשר לא רואים סיבה לדאגה. תחילה הם המליצו לי טיפול באלטורלט (10 מ"ג) - הטיפול בכדור לא הפסיק את הכאב, אף חשבתי בשיפור ברגשתי הכללית, זאת אומרת דיי הצלחתי לתפקד כמו בתקופה לפני שהכאבים הופיעו, חשוב לי לציין שיש לי פצע דיי גדול באזור הזה- יכול להיות שהוא גרם לי לכאב חיצוני והכאב הפנימי שחשבתי עבר? אתמול ( 7/1/2009) התחלתי טיפול בכדור אחר שנקרא דפרקסאן(25 מ"ג),כמובן לאחר שהופסק הטיפול באולטרלט,וכבר היום (יום למחרת) חשבתי לא בטוב - תחושה של עייפות , חולשה וסחרחורת. בנוסף, בתקופה האחרונה התחלתי טיפול פיזותרפי באזור השמאלי של הצוואר. כמו כן, אני סובלת בתקופה זו גם מטיקים מטרידים בשרירים. אם ככה יש לי כמה שאלות: 1. האם המצב המתואר נראה לך כמסוכן? 2. באיזה טיפול עליי להמשיך? 3.תופעות הלוואי של כסור הדפרקסאן מתמשכות או חולפות? חשוב לציין שאני תלמידה בכיתה י"ב ותופעות אלה דיי משפיעות עליי לרעה מבחינת לימודים,אני עומדות בפני בחינות חשובות שאין באפשרותי לדחות. 4.האם כדרורים אלה ( אלטרולט/דפרקסאן) גורמים לעלייה במשקל, שכן עליתי 7 ק"ג מאז שהתחלתי את הטיפול? אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
חן08/01/2009-CT מוח. -הכאבים מתמקדים בראש,בצד השמאלי למטה - ליד האוזן ואף באוזן כמו שכבר אמרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
חן08/01/2009דבר נוסף ששכחתי הוא, שהומלץ לי על ידי אחד הנורירולוגים לפנות למרפאות כאב. במפראות כאב טענו שהם לא מומחים לכאבי ראש, ואין להם הרבה מה לעשות במצב זה, ובמידה והמצב ימשך אני אקבל אזרקות במקום הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים באזור האוזן
ד``ר זאב קריסטל18/01/2009שלום חן
כאב באיזור האוזן יכול להגרם על ידי גורם מקומי או שהוא הקרנה של כאב מאיזור הצוואר, עקב בעייה בשרירי הצוואר או העורף וכן בעייה בחוליות העליונות של עמוד שידרה צווארי. התגובה החיובית לטיפול בכדור אלטרולט מצביע שיש מקום לטפל בכיוון של תפקוד עיצבי לא תקין. עלייך לפנות למרפאת כאב מומלצת לקבלת יעוץ בנושא. המרפאה שבה ביקרת לא עונה כפי הנראה לקריטריונים האילו. לגבי השמנה, דפרקסאן יכול בהחלט להיות גורם להשמנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)