זריקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקה
    עדי
    11/01/2009

שלום רב.אני סובלת מכאבי גב עקב תאונת דרכים.כמו כן מפיברומיאלגיה.הרופא המליץ לי על זריקת אפידורל אך הבנתי שיש שם סטרואידים ובגלל שיש לי גם מחלות נוספות(סכרת ולח"ד)נאמר לי שזה לא כול כך מומלץ.האם זה נכון?האם יש זריקות אחרות שיכולות להקל על הכאב? יש לציין שניסיתי הרבה כדורים וטיפולים פיזוטרפים וטבעים(גם כירופרקטיקה) וכרגע עוזר לי מעט רק הכדור פרקוסט . אודה לכם על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקה

הוספת תגובה

• זריקת אפידורל

ד``ר זאב קריסטל
    12/01/2009

לסטרואידים יכולה בהחלט להיות השפעה על איזון הסוכר בחולים הסכרתיים, לכן יש להזהר בחולים שקשה לאזן אותם מבחינת הסכרת. בחולים מאוזנים אין ממש בעיה ואם רואים עליה ברמת הסוכר היא לרוב זמנית ונמשכת 3 עד 10 ימים בלבד. כאבי גב לאחר תאונה מגיבים טוב מאוד לטיפול בגלי רדיו דרך מחטים מיוחדות המוחדרות תחת דיקוף רנטגן לקרבת העצבים הפגועים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר על התשובה-

עדי
    15/01/2009

המחטים זה האפידורל או שזה משהו אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו