כאבי פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי פרקים
    מיטל
    14/01/2009

שלום רב שמי מיטל אני בת 28 סובלת מזה כחודשיים מכאבים חזקים ברגליים בקושי יכולה ללכת ובלילה אני מתעוררת מהכאב אני ממש לא מסוגלת לתפקד עשיתי בדיקות דם ורציתי לדעת אים יש משהו חריג תודה ויום טוב מיטל. שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון | המטולוגיה-כללי ESR 1 hour | mm/hr | ( 0 ) 20 * 24 | המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר WBC-Leucocytes | 10*3/micl | ( 4.5 * 5 ) 11 | RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | ( 3.8 * 4.5 ) 5.3 | Hemoglobin | g/dl | * 10.8 ( 11.7 ) 16 | Hematocrit | % | ( 35 * 35.1 ) 47 | MCV-Mean Cell Volume | fl | * 78 ( 79 ) 97 | MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | * 24 ( 27 ) 34 | MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl l | * 30.8 ( 31 ) 36 | RDW-Red Cell Distri.Width | % | ( 11.6 * 14.6 ) 15 | Platelets | 10*3/micl | ( 150 * 304 ) 450 | MPV-Mean Platelet Volume | fl | ( 8.5 * 11 ) 12.9 | Neutrophils % | % | ( 40 * 44.4 ) 75 | Lymphocytes % | % | ( 22 * 41.8 ) 44 | Monocytes % | % | ( 3 * 9.6 ) 13 | Eosinophils % | % | ( 0 * 2.8 ) 6 | Basophils % | % | ( 0 * 1.4 ) 2 | Neutrophils # | # | ( 1.8 * 2.23 ) 7.7 | Lymphocytes # | # | ( 1 * 2.1 ) 4.8 | Monocytes # | # | ( 0 * 0.48 ) 1.1 | Eosinophils # | # | ( 0 * 0.14 ) 0.6 | Basophils # | # | ( 0 * 0.07 ) 0.2 | אימונולוגיה C.R.P | mg/dl | ( 0 ) 0.5 * 0.8 | Antinuclear Ab Adults | | * 0.35 | Rheumatoid Factor Quantit | | לחץ לתוצאות | מבוטח נכבד, עם קבלת תוצאות הבדיקה, נא פנה לרופא לקבלת הסבר על משמעותן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי פרקים

הוספת תגובה

• כאבי פרקים

ד``ר זאב קריסטל
    18/01/2009

שלום מיטל
    התיאור שנתת איננו מספק בכדי לקבל תמונה אבחנתית. את צריכה לפרט יותר לגבי מיקום הכאב, האם הוא מקרין מאיזה שהוא מקום, האם הוא מופיע בתנועה, האם הוא מוקל במנוחה, וכדומה.
    אם נקבל יותר פרטים אולי נוכל לעזור לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי פרקים

מיטל
    19/01/2009

הכאב החל מגב תחתון לשתי הרגליים בעיקר ברגל שמאל .אין מקום ספציפי זה כואב בכל הרגל כשאני לוחצת על כף הרגל ממש כואב לי . כשאני הולכת או עושה פעילות אז הכאב מחמיר ביותר .כשאני יושבת יש פחות כאב . למשל כשאני הולכת הרגליים מתחילות לכאוב ונתפסות לי שאני צועקת מרוב כאב וכשאני יושבת באותו רגע יש לי כמו דקירות ברגליים כואבות ממש זה ממש מוזר לי אף פעם לא קרה לי דבר כזה אני לוקחת כדורים לכאבים שגם כבר לא עוזרים לי אני ממש יושבת לבכות מחוסר אונים. תודה לך על התיחסותך ויום טוב אשמח לישמוע ממך שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך דוקטור זאב

מיטל
    25/01/2009

הכאב החל מגב תחתון לשתי הרגליים בעיקר ברגל שמאל .אין מקום ספציפי זה כואב בכל הרגל כשאני לוחצת על כף הרגל ממש כואב לי . כשאני הולכת או עושה פעילות אז הכאב מחמיר ביותר .כשאני יושבת יש פחות כאב . למשל כשאני הולכת הרגליים מתחילות לכאוב ונתפסות לי שאני צועקת מרוב כאב וכשאני יושבת באותו רגע יש לי כמו דקירות ברגליים כואבות ממש זה ממש מוזר לי אף פעם לא קרה לי דבר כזה אני לוקחת כדורים לכאבים שגם כבר לא עוזרים לי אני ממש יושבת לבכות מחוסר אונים. תודה לך על התיחסותך ויום טוב אשמח לישמוע ממך שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו