שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סיגל
    20/01/2009

אני בת 37 וסובלת ממיגרנות קרוב ל 20 שנה, בחצי שנה האחרונה המצב מאוד החמיר והמיגרנה היא על בסיס יומיומי אפשר להגיד, אני לוקחת רילרט בממוצע 4 פעמים בשבוע, משפיע הרבה פחות מפעם, במקביל מטופלת קצת מעל לחודשיים בדיקור אצל מומחה ברפואה סינית, העניין הוא שאין שיפור בכלל ולא רק, נראה שיש אפילו החמרה במצב, מיותר לציין שאני בקושי מתפקדת, נעדרת המון מהעבודה ובעיקר מאוד סובלת כאבים מאוד חזקים, מרותקת ימים למיטה לא מסוגלת לעשות פעולות הכי פשוטות וחיי הפכו פשוט לגיהנום מאז. מה אני יכולה לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מיגרנה

ד``ר זאב קריסטל
    22/01/2009

שלום סיגל
    טיפול במגרנה כרונית מהווה בעייה לא קטנה. ניתן לשפר את איכות החיים על ידי תרופות חזקות יותר לשיכוך כאב כמו TRAMAL , ZALDIAR כמו כן ניתן לטפל מניעתית על ידי תרופות נוגדות דיכאון כמו VENLA או DEPREXAN ותרופות נוגדות פירכוסים כמו TOPAMAX . לשם כך יש לפנות למרפאה המתמחה בטיפול במיגרנה לקבלת יעוץ והדרכה. טיפול נוסף שיכול לעזור הוא זריקות BOTOX.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו