פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    אלינור
    26/01/2009

שלום שמי אלינור ואני בת 26 לפני 6 שנים עברתי ניתוח דיסקטומי והשורשים L4-L5 כיום אחרי בדיקת C.T התוצאות סריקת L4-L5: בלט כללי אחורי קל של אנולוס הדיסק. הבלט נושק לשק התקאלי ולשורשי L5,ללא לחץ ברור על השורשים. סריקת L5-S1: פריצת דיסק זעירה שטוחה אחורית מימין. לחץ מינימלי על השק התקאלי. לחץ על שורש S1 מימין. לסיכום: שינויים בגובה L4-S1 FN,UTR. ד"ר אני סובלת מכאבים חזקים אני בחורה צעירה ואני פוחדת. מה התוצאות האלו אומרות? האם אני צריכה ניתוח? מה זה S1? התרופות שקיבלתי במיון ל10 ימים פרקוסט-5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק

ד``ר זאב קריסטל
    28/01/2009

שלום אלינור
    כאבי גב הנמשכים גם לאחר ניתוח בעמוד השדרה, ברוב המקרים לא נפתרים על ידי ניתוח גב חוזר.
    הטיפול הניתוחי במצב זה יכול אף להחמיר את הבעייה, עקב היווצרות הדבקויות והצטלקויות בתוך עמוד השדרה. הטיפול המומלץ במסגרת מרפאת הכאב, בשילוב עם מסגרת שיקומית, כולל טיפול תרופתי משכך כאב, תרופות נוירולוגיות, טיפול בגלי רדיו לשורשי העצבים המגורים והשתלת אלקטרודה אפידוראלית לגרויי חוט השידרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו