מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברך שמאל כרוני... דחוף לי...יעקב31/01/2009
שלום לך...אני סובל מכאב בברך כבר שלוש שנים בעקבות מכה שקיבלתי בפיקה הכאבים הופיעו שנה אחרי המכה שהכאב בברך באיזור הפיקה הפך לכאב שהוא כרוני מבחינתי כאב יום יום...עברתי שתי אורטוסקופיות אובחן שהיתה לי חתיכת עצם קטנה שבורה עברתי מיפוי עצמות לפני הניתוח נמצאה קליטה מוגברת פטלופמורלי..עברתי בדיקתmri רצועות ומיניסקוס תקינים לחלוטין חוץ מחתיכת העצם הקטנה שנמצאה נכתב בסיכום ללא ממצא תוך מפרקי מיוחד...אציין שהסחוס המפרקי נמצא ונראה באורטוסקופיה תקין...אני עדיין עם הכאב אין שיפור אציין שיש לי תנועה מלאה של הברך ללא חריקות או קליקים והברך אף פעם לא מתנפחת מה לעשות עם הכאבים? עד היום לא קיבלתי שום זריקה או כדורים טובים שיכולים לעזור קשה לי........אודה לך מאוד בתודה קובי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברך
ד``ר זאב קריסטל10/02/2009שלום קובי
תסמונת הכאב הכרוני בברך שמאל מקורה ככל הנראה מנזק עיצבי באיזור ולא ממרכיבי הברך האחרים.
עליך להגיע למרפאת הכאב ליעוץ לגבי איבחון מלא של הבעייה וטיפול בהתאם.
נשמח לעזור לך במסגרת זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)