סובל מעל חודש מכאבים עזים ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מעל חודש מכאבים עזים ברגל
    גדי
    11/02/2009

סובל וכואב ברגל שמאל למעלה מחודש ,מתברר מצילום CT כי יש לי הצרות בשתי חוליות רצ''ב תמונת הצילום . סריקה בוצעה במאר CT סיבת הפניה , כאבים חזקים וחולשה לאורך רגל שמאל / I.3-L4 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם עם בקע פורמלי שמאלי. שורש העצב מעובה מאוד. L4-L5 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם מנוון עם בלט אנולרי דיפוזי. I5-S1 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם מנוון עם בלט אנולרי דיפוזי. נראים שינויים OA במפרקים בסקרו –אילאקליים משני הצדדים. נאמר לי כי רק ניתוח יכול לעזור לי ,אנא עדכנו אותי אם ישנה דרך אחרת להחלים מהבעיה הכאובה הזו? אודה על תשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים עזים ברגל

ד``ר זאב קריסטל
    13/02/2009

שלום גדי
    לפי תוצאות ה- CT יש לך פריצת דיסק בין-חולייתי מותני בגובה L3-L4. ברוב המקרים הכאב חולף בופן ספונטאני והפריצה ניספגת. במידה והכאב נמשך יותר משלושה חודשים ניתן לטפל על ידי זריקות אפידוראליות של סטרואידים. במקרה שלך עדיף הטיפול בהזרקות פוראמינאליות ישירות למקות הגרויי העיצבי. זאת ניתן לעשות במסגרת מרפאת כאב מוסמכת, תחת שיקוף רנטגן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו