מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוטרנס או סובוטקסדניאל21/02/2009
שלום !-שאלתי :האם אפשר לנסות צורה של גמילה או לפחות הורדה רצינית במינון שלי באוקסיקונטין ,ע"י שימוש במדבקות בוטרנס או שימוש בכדורי הסובוטקס 8 מ"ג ? החומר הפעיל בשתהן הוא בופרנורפין,אגוניסט הנקשר לרצפטור במוח.אני ,נכון להיום,נמצא על 50 מ"ג אוקסיקונטין ליממה ,לאחר בעיות עם שתי פריצות דיסק בעמוד השדרה.איני יודע גם האם המעבר הוא בו-זמנית ?-ז"א מוריד מינון באוקסיקונטין ושם מדבקה מייד "?או שצריך להיות "נקי" ? כמה "נקי"? ואחר כך מדביק את הבוטרנס או בולע את הסובוטקס הראשון ?יש לי המון אי בהירות על הטכניקה של הפעולה וגם אין לי מושג האם בכלל הגוף שלי ייאפשר את המעבר !? כיום ,התגובה לחסר של אוקסיקונטין ,היא מיידית וקשה ,במיוחד ההרגשה של חוסר חמצן והאי שקת. תודה מראש -דני זוקמן-חבר קיבוץ ברעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מתרופות משככות כאבים נרקוטיות
ד''ר אברהם לזרי21/02/2009שלום רב
תרופות המשככות כאבים נרקוטיות, משפיעות על קולטנים אופיאטיים במערכת העצבים. תרופות אלה עלולות לגרום לתופעות גמילה, בזמן שמפסיקים אותן. אין להפסיקן בבת אחת, אלא- להפחיתן בהדרגה. אם עוברים לתרופה אחרת מאותה קבוצה- יש לעשות זאת בהשגחה רפואית. אני מציע שתפנה למרפאת כאב, בכדי שתודרך בתהליך ותלווה באופן הנאות.
בריאות שלמה
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)