כאבי חזה גב וקושי בנשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי חזה גב וקושי בנשימה
    לירון
    24/03/2009

שלום לכולם לאמא שלי יש מזה ארבעה ימים כאבים בחזה בצד שמאל.הכאבים מלוויםם בקושי וכאבים בלקיחת נשימות עמוקות.וכאבים ביד שמאל ובגב.היא הייתה אצל רופא בבית חולים אמרו שה א.ק.ג הראה לא תקין אבל ששאין בעיה של הלב.היא עשתה בדיקות דם גם הן תקינות.היא השתחררה בעת הליכה של 150 מ היא התחילה להסתחרר הלחץ דם היה גבוה והדופק מהיר.חובש של מדא שבדק העלה אותה שוב לבית חולים ושוב לא ראו את הסיבה לבעיה כי הכל כמו שאמרתי למעלה.כרגע היא יושבת בבית שהמצב הוא אותו דבר.אני רוצה להאיר את העובדה שידוע שיש לה אבן בכליה השאלה אם יכול להיות מצב שזה נובע מהכליה.היא לא רוצה לעלות לבית חולים כי הכל עם אותן התשובות .מה נראה לכם לעשות אני פשוט לא יודע
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי חזה גב וקושי בנשימה

הוספת תגובה

• כאבי חזה

ד``ר זאב קריסטל
    26/03/2009

שלום לירון
    הכאבים שתיארת יכולים להתאים לבעייה בעמוד שידרה גבי עליון כמו דלקת של פרקים בין-חוליתיים, שיכולה לתת את הסימפטומים האמורים. כאב המתגבר בזמן נשימה יכול להיות גם ממקור של הקרום שעוטף את הריאה, עקב דלקת של קרום זה. אם אמך סבלה ממחלת חום בלתי מזוהה לאחרונה לך על האבחנה השנייה. אם לא עמוד השדרה הוא המקור. מיפויי עצמות ו - CT של עמוד השדרה הגבי יכולים לאתר את מיקום הבעייה לצורך טיפול ממוקד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו