כאבים בכפות הרגליים ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הרגליים ועוד
    אולגה
    05/04/2009

שלום, אני בת 28, בריאה בדרך כלל, מזה כחצי שנה סובלת מכאבים עצביים חזקים מסוגים שונים (עיקצוצים, נימול, שריפות, דקירות) בעיקר בכפות הרגליים וקצת בידיים. יש לי גם כאבים לא חדשים בגב העליון וכאבים חדשים אך נסבלים בגב התחתון. לאחר טיפולים כירופקטיים הכאבים פחתו ועוצמתם פחתה אך עדיין מפריעים לי מאוד בעיקר לאור זה שאני מנסה להכנס להריון ולא אוכל לקחת כדורים. בהתחלה לקחתי מסוליד והוא עזר לי מאוד אך כשהייתי בהריון קצר ולא לקחתי אותו הכאבים חזרו ביתר שאת והיו בלתי נסבלים. כעת אני ללא כדורים אך עם כאבים די חזקים. אני יכולה לשכב רק על הגב ולשבת לאורך זמן רק עם גב ישר מאוד. כמו כן קשה לי לנסוע באוטובוסים בישיבה בגלל הטלטולים.
    בדיקת הסי טי שלי הראתה בלט קל באל 5 אך לטענת הרופא בלט בדרגה כזאת לא יכול לגרום לכאבים. בדיקת הולכה עיצבית תקינה. בבקשה עצתך לאיזה עוד רופא אוכל לפנות בשביל בירור נוסף. בתודה מראש, אולגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכפות הרגליים ועוד

הוספת תגובה

• כאבים בכפות הרגליים

ד``ר זאב קריסטל
    09/04/2009

כאבים ממקור עיצבי היקפי יכולים להגרם עלידי מספר רב של גורמים ביניהם ניתן למנות הפרעות בתזונה עם חוסר בויטמינים, הפרעות בתיפקוד בלוטת התריס, סכרת (אפילו סכרת סמוייה), חשיפה לרעליפ שונים, שתיה מופרזת של אלכוהול, מחלות אוטואימוניות ועוד.
    יש לעשות בירור מקיף לגבי סיבת הפגיעה העיצבית ולטפל קודם כל בגורם. במקביל ממליץ על טיפול תרופת ב - LYRICA להרגעת הסימפטומים ושיפור באיכות החיים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו