גב תחתון עם הקרנה לרגל ימין-דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב תחתון עם הקרנה לרגל ימין-דחוף!
    הני
    12/04/2009

שלום רב,

לאמי בת 76, עם יל"ד אבל, ספורטאית ונמרצת, החלו לפני כשלושה חודשים כאבים עזים בגב תחתון, עם הקרנה לרגל שמאל. מטופלת בפלשטבס 50 מ"ג (שגורם לה בחילות איומות) ונרות וולטרן 50 מ"ג ואופטלגין בנוזל.
    בבקור במרפאת כאב קיבלה זריקת אפידורל לגב שלא היטיבה כלל אלא\ להפך.
    יש לה תורים לאי אם גי ובנוסף מיפוי עצמות, כל יום שעובר הבוקר מתחיל מעט טוב ולקראת הערב
    העניין הופך לסיוט, הכאבים עזים ביותר היא הולכת עקום ואינה מסוגלת לשבת או לשכב, לכן היא מאד תשושה גם, הפחד שלי הוא שהיא הפסיקה כל פעילות ספורטיבית בגלל מצבה, היא נראית לי מדרדרת מיום ליום ואני מרגישה חסרת אונים,מה עושים להקל עליה ???
    אודה על התייחסותכם המהירה.
    הני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד``ר זאב קריסטל
    12/04/2009

שלום הני
    לאמך תסמינים של גרויי שורש עיצבי בעמוד השידרה, לרוב בין החוליה המותנית הרביעית והחמישית.
    הטיפול האפקטיבי בשלב זה הוא סידרה של 3 הזרקות אפידוראליות של סטרואידים ואם זה לא מקל על המצב יש לבצע הזרקה ישירות למוצא השורש העצבי, תחת שיקוף רנטגן. כל זה מבוצע במסגרת מרפאות כאב מוסמכות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו