מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון האוקסיקונטין...דניאל15/04/2009
שלום !
מזה כמה שנים ,אני מטופל באוקסיקונטין ,בגלל פריצות דיסק .עברתי ניתוח מוצלח בסוף 2005 ,אבל בינתיים ,נשארתי עם האופיאט ! עד שיהיה אפשרי לעבור גמילה מהירה תחת הרדמה כללית ,כמו אצל דר. ויסמן ב"ברזילאי" תמורת 25.000 שח!!.....אבל בבית חולים ציבורי ,ללא תשלום ,אני מבקש לדעת האם נכון להיום ,איני יכול לקבל יותר מ50 מ"ג ליום ? או שכן אפשרי לקבל מרשם עבור אוקסיקונטין גם למינון שבין 50-100 מ"ג ליום !?אני מציין -אינני מקרה אונקולוגי ,הבעיה שלי היא של כאב כרוני ,הצורך של הגוף מאוד לא יציב ! ולא פעם ,אני זקוק ליותר מ50 מ"ג ליום. אשמח מאוד אם אחד הרופאים יכול לתת לי תשובה ברורה בנושא תקנת משרד הבראות בנושא זה -תודה וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקסיקונטין
ד``ר זאב קריסטל19/04/2009שלום דניאל
לתרופות נרקוטיות כמו אוקסיקונטין יש הגבלת מינון לפי תקנות משרד הבריאות, לכן אין אפשרות לקבלם במינון גבוה יותר, כטיפול בכאב כרוני. בקרים יוצאי דופן ניתן לקבל המלצה של מרפאת כאב אותה יש להגיש לרוקח המחוזי ואז באישורו ניתן לקבל את התרופה במינון גבוה יותר.
בכל מקרה מומלץ על ביקור במרפאת הכאב לקבלת פתרונות טיפוליים אלטרנטיביים אפקטיביים יותר להורדת הצריכה בתרופות נרקוטיותץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)