מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר לזרי- פזיותרפיה וספורט ב-CRPSליאנה21/04/2009
אני סטודנטית בת 21, ובגיל 13 וחצי אבחנו אצלי CRPS ביד ימין (מטראומה מינורית – "קליק" במרפק) וגם עם HMS בידיים ורגליים. לפני ארבע שנים בנוסף לרגישות ביד ימין, התחילה רגישות גם באזור הכתף והשכמה בצד ימין. טופלתי במשך כמה שנים בריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה, ושנה בביופידבק. לפני המחלה עסקתי בספורט מספר פעמים בשבוע. במהלך השנים ניסיתי לחזור לפעילות ספורטיבית בחדרי כושר או בריכה ותמיד זה נקטע עם כאבים בברכיים או בפלג הגוף העליון לאחר זמן קצר. אני מאוד רוצה לעשות ספורט שמתאים לי ומחפשת מסגרת נכונה, אולי אימון כושר במסגרת מרפאה/בית חולים או בהדרכת מישהו עם רקע בפיזיותרפיה. אני גם מתכננת טיול בחופשת הקיץ וחשוב לי לשפר כושר ולהפחית רמת הכאבים.
האם לדעתך יש אפשרות לעשות תרגילים לחיזוק השרירים ולהתאמן ללא גרימת נזק וכאב נוספים?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CRPS
ד''ר אברהם לזרי04/05/2009שלום רב
פעילות גופנית מבוקרת ובהשגחת איש מקצוע אינה אמורה לגרום לנזק, בודאי הנה רצוייה בתסמונת CRPS.
אני מציע שתפני למרפאת כאב, האבחנה תיבדק שוב (משך הזמן שציינת הנו ארוך מדי) ותופני לפעילות מתאימה.
יום טוב
ד"ר לזרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)