לד"ר לזרי- פזיותרפיה וספורט ב-CRPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר לזרי- פזיותרפיה וספורט ב-CRPS
    ליאנה
    21/04/2009

אני סטודנטית בת 21, ובגיל 13 וחצי אבחנו אצלי CRPS ביד ימין (מטראומה מינורית – "קליק" במרפק) וגם עם HMS בידיים ורגליים. לפני ארבע שנים בנוסף לרגישות ביד ימין, התחילה רגישות גם באזור הכתף והשכמה בצד ימין. טופלתי במשך כמה שנים בריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה, ושנה בביופידבק. לפני המחלה עסקתי בספורט מספר פעמים בשבוע. במהלך השנים ניסיתי לחזור לפעילות ספורטיבית בחדרי כושר או בריכה ותמיד זה נקטע עם כאבים בברכיים או בפלג הגוף העליון לאחר זמן קצר. אני מאוד רוצה לעשות ספורט שמתאים לי ומחפשת מסגרת נכונה, אולי אימון כושר במסגרת מרפאה/בית חולים או בהדרכת מישהו עם רקע בפיזיותרפיה. אני גם מתכננת טיול בחופשת הקיץ וחשוב לי לשפר כושר ולהפחית רמת הכאבים.
    האם לדעתך יש אפשרות לעשות תרגילים לחיזוק השרירים ולהתאמן ללא גרימת נזק וכאב נוספים?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• CRPS

ד''ר אברהם לזרי
    04/05/2009

שלום רב
    פעילות גופנית מבוקרת ובהשגחת איש מקצוע אינה אמורה לגרום לנזק, בודאי הנה רצוייה בתסמונת CRPS.
    אני מציע שתפני למרפאת כאב, האבחנה תיבדק שוב (משך הזמן שציינת הנו ארוך מדי) ותופני לפעילות מתאימה.
    יום טוב
    ד"ר לזרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו