מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזיםדוד יאיר09/05/2009
שלום
אני בן 56 ולפני שנתיים קבלתי אירוע מוחי בגזע המוח
מאז ועד היום הכאבים לאורך כל צדו השמאלי של גופי כואב מאוד
מתחיל מחצי רואש צואר כתף צלעות גב יד ורגל
אני הולך מעט בצליעה ויד שמאל בקושי מתפקדת
מצב הכאבים מאז האירוע מתגבר קבלתי תורפה בשם ליריקה והגעתי עד 600 מ"ג ליום ללא כל שינוי
מה הינך ממליץ
ואם יש ממוחים לכאב באזור הצפון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר אירוע מוחי
ד``ר זאב קריסטל11/05/2009שלום רב
כאב לאחר נזק למערכת העצבים המרכזית מופיע בכ 10% מהחולים לאחר אירוע מוחי. הטיפול הוא ע"י תרופות נוגדות פירכוסים ואחרות הניתנות במסגרת מרפאות הכאב המוסמכות. במידה ואין תגובה משביעת רצון יש טיפול מאוד חדשני באמצעות אלקטרודות המושתלות בגולגולת ומשככות את הכאב ע"י גרויים חשמליים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מקבלים את הטיפול שהצעת
זהבה20/05/2009ראשית תודה לך דר זאב קריסטל,
. היכן בארץ יש מרפאות כאב המתמחות בכאב כתוצאה מאירוע מוחי ? וכמו כן היכן אפשר לקבל את הטיפול באלקטרודות?אודה לך מאוד לתשובתך.(בעלי מטופל בהר הצופים, ועד כה לא הוזכר סוג טיפול זה)
שאלה נוספת, האם יש תופעות לואי לתרופות נוגדות פירכוסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לאחר אירוע מוחי
ד``ר זאב קריסטל24/05/2009השתלת אלקטרודה מבצעים במרפאות כאב בבתי חולים המרכזיים בת"א, רמב"ם חיפה והעמק בעפולה. תרופות נוגדות פירכוסים הן לרב ללא תופעות לוואי משמעותיות במיוחד אם לוקחים אותם במינון עולה בהדרגתיות. לעתים יש סחרחורות וטישטוש שחולף תוך מספר ימים עם הפחתת המינון ואז ניתן להעלותו מחדש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים לאחר אירוע מוחי
דוד יאיר21/11/2009לפני כשלוש שנים קבלתי אירוע מוחי בגזע המוח
אני סובל מכאבי תופת לאורך כל הצד השמאלי של הגוף
לאחרונה החלו גם כאבים קלים יותר בצד ימין
אני מטופל במרפאת כאב וכבר ניסו כל מיני תרופות אך ללא הועיל
שמעתי דרך חבר שראה תוכנית בטלויזה על קנאביס רופאי
האם טיפול מסוג זה יכול לעזור לי
דרך אגב אני בן 57 ומעולם לא נגעתי בסיגרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)