מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד ימיןהילה06/07/2009
כבר למעלה משבוע יש לי כאבים במותן ימין ניסיתי לקחת כדורים וזה לא עוזר .
יכול להיות שזה הפנדיציט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במותן ימין
ד``ר זאב קריסטל07/07/2009כאב במותן ימין יכול לנבוע מבעייה כיליתית - לרוב הכאב מקרין למפשעה ומלווה בבעיות במתן השתן. כמו כן יכול להיות ממקור של עמוד שידרה מותני. לרוב הכאב נובע מעומס שרירי וחולף ספונטאנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במותן ימין מזה כמה חודשים
שלומית16/08/2009שלום רב,
אני בת 40 וכמה חודשים וסובלת מזה כמה חודשים מכאבים במותן ימין. האמת שבתחילה לא התייחסתי (אמרתי לעצמי שזה יעבור), אבל לצערי זה ממשיך.
אני עובדת בביה"ח ביקור חולים בירושלים, וסתם ככה סיפרתי יום אחד לחברה (שהיא אחות במקצועה) שקבעתי תור לאורטופד בגלל הכאבים, אז היא אמרה לי שלדעתה קודם כל כדאי לי לעשות תרבית שתן, שיצאה תקינה.
מה אני צריכה לעשות עכשיו ? ואם בכלל נהגתי כמו שצריך לפי הסיפור שסיפרתי ?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שלומית16/08/2009שכחתי לשאול אם יכול להיות שהסיבה היא אבנים בכליות.
חשוב לי לציין, שאני ממש אנטי שתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)