מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבית החזהסיון24/07/2009
מזה 3 חודשים אני סובלת מכאבים בבית החזה ובצלעות כאשר ישנם מס' נקודות שבהם אני נוגעת והם ממש כואבות , אך ללא קשר ישנם כאבים שהם לא רק בנגיעה .... כאבים כגון : דקירות בחזה ותחושת צריבה (לא צרבת) בחזה ...
ביצעתי בדיקות כגון : בדיקות דם + א.קג +גסטרוסקופיה + צילום חזה + CT בטן + CT חזה + מיפי עצם + אולטרסאונד שדיים והכל תודה לאל נמצא תקין אך אני עדיין סובלת .... ואף אחדש לא מבין מה יש לי ... חו. מרופא שטען כי יש תסמונת בשם טיטצה שממנה ככול הנראה אני סובלת .
איך אוכל לוודא שזאת התסמונת ? מאחר ולקחתי כדורים אנטי דלקתיים כמו רקוקסיה במשך 15 יום ואין שיפור .. משככי כאבים כמו אלגולוזין ואופטךגין לא עוזרים .... מה עוד עליי לעשות איזה בדיקות עליי לעשות עוד ? ומה אתה מציע על מנת שאפסיק לסבול הכי חשוב מכאבים ???
אודה לעזרה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבית החזה
ד``ר זאב קריסטל24/07/2009שלום סיון
ניתן לטפל בהסננה של הנקודות הרגישות בחומרי הרדמה וסטרואידים, מומלץ לפנות למרפאת כאב מוסמכת לקבלת סידרת טיפולים מסוג זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת טיטצה
שרון11/01/2010שלום
אני סובל מהתסמונת כבר שנתיים.עד היום לא היה פתרון לטווח ארוך
אם יש השמח לדעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)