מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבאפרת30/07/2009
שלום ד"ר
אני קמה בבוקר מדי פעם עם כאבי גב כאילו אני סוחבת את הכליות (או משהו אחר)
לפני תשעה באב (אני צמה) שתיתי כמות גדולה של מים וקמתי בבוקר עם כאב גב נוראי, כשאני מסתובבת במיטה אני מרגישה שהגב מסתובב איתי.
מה זה יכול להיות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד''ר תמר ישר31/07/2009אפרת שלום
כאבי גב יכולים לנבוע מסיבות שונות.
מקור הכאב יכול להיות מעמוד השידרה עצמו השלד והשרירים
יכול לנבוע מסיבות אורולוגיות או שינויים הורמונאליים כמו מחזור
ויכול להיות תוצאה של מאמץ יתר או סוג עבודה או פעילות זו או אחרת
ממליצה לך - להוועץ בראש וראשונה עם רופא משפחה .
סוף שבוע נעים!!
ד"ר תמר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אפרת31/07/2009ראשית תודה.
התחלתי טיפולי פוריות ומשבת האחרונה אני לוקחת כדורי מניעה שנקראים NORTREL
יתכן ויש קשר בין זה לכאבי גב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אפרת31/07/2009ראשית תודה.
התחלתי טיפולי פוריות ומשבת האחרונה אני לוקחת כדורי מניעה שנקראים NORTREL
יתכן ויש קשר בין זה לכאבי גב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד''ר תמר ישר31/07/2009אפרת
בהחלט יכול להיות קשר,
אז שיהיה בהצלחה
ד"ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)