כאבים בלסת שמאל עליונה לאחר ניתוח א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלסת שמאל עליונה לאחר ניתוח א
    רחלי
    17/08/2009

ד"ר קריסטל שלום.
    לפני כחודשיים עברתי ניתוח אפיסקטומי בשיניים עליונות בצד שמאל- נדמה לי שזה (21,22. (אני עם גשר של חמישה כתרים מחוברים באזור זה מימין לשמאל)מאז יש לי תחושת כאב, צריבה וצריבה במקום- ממש כאילו משהו זוחל לי שם, ויש מן הקרנה של כאב מעומעם לכל החלק השמאלי בפה. הייתי גם אצל מומחה פה ולסת שהמליץ ללכת לניורולוג. אף רופא לא נותן פתרון חוץ ממשכחי כאבים שלא עוזרים לי, ואומרים שפשוט צריך לתת זמן. אתמול הניורולוג המליץ לי לשתות אלטרולט 10מ"ג 1 ביום בשילוב אפשרי עם כדורי וולטרן. אני קצת מפחדת מאלטרולט ומהשילוב. אני בחורה בריאה בדרך כלל, עוסקת בספורט,ומפחדת שזה ישבש לי את החייים........ אנא ממך אשמח לשמוע מך דעתך בנדון מה דעתך בנדון?

רחלי (בת 33)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפיסקטומי בשיניים לסת עליונה

עדי ברק
    19/08/2009

אזהרה מפני רופאי שיניים שלא מזהירים שיש
    סיכונים באפיסקטומי נדפקו לי החיים שמונה שנים אני סובלת מעיקצוצים דקירות
    הוצאתי את השיניים והכאבים נשארו
    למידע נוסף 0505288451

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפסיקטומי-לעדי ברק

רחלי
    20/08/2009

היי עדי

ראית שאת/ה הגבת להודעה שלי. ואיך המצב היום? הייתי שמחה בכל מקרה לשמוע מה נהיה עם זה.
    רחלי
    054-2181576

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפסיקטומי-לעדי ברק

רחלי
    20/08/2009

היי עדי

ראית שאת/ה הגבת להודעה שלי. ואיך המצב היום? הייתי שמחה בכל מקרה לשמוע מה נהיה עם זה.
    רחלי
    054-2181576

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפסיקטומי-לעדי ברק

רחלי
    20/08/2009

היי עדי

רחלי
    054-2181576

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו