fכאב ראש ועין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• fכאב ראש ועין
    דור
    07/10/2009

אני בת 52 מזה 5 שנים שאני מתלוננת על כאב מאחורי העיניים. לאחרונה קיבלתי נימלול בחצי פלג ראש שמאלי שירד לכיוון יד שמאל ורגל שמאל , הרגשה כמו של יד נרדמת נימלול והתקשות.
    עברתי MRT מוח שבו הודגמו מוקדים פתלוגיים במעבר בין חומר לבן לאפור בסדרת מוקדים אלו אינם מקבלים האדרה לאחר הזרקת גדוליניום ואינם פריונטריקולרים.והשאר תקין.
    באקו נמצאה שיש לי מפרצת של 1 ס"מ ביןהמחיצה הבן עליתית ללא דליפה.
    וב MRT צווארי יש בליטות בגובה c5-c6 וב c6-c7 מרכזי ויותר שמאלי וכל בשאר תקין.
    כרגע יש לי עדין כאב ונימלול במחצית ראש שמאלי היורד לכיוון הצוואר ונימלול קל מאד באגודל ביד שמאל הנעלם וחוזר וכאב בעין שמאל. נרשם לי לקחת את תרופת הסימבלטה - 30 מ"ג בשבוע הראשון ומעבר לאחר מכן ל60 מ"ג.
    לאחר קריאה באינטרנט על התרופה אני פשוט פוחדת להתחיל לקחת אותה.
    אשמח על קבלת הסבר על התרופה הזאת לגבי כאב עיצבי ? האם יש מספיק ידע לגבי יעילותה ועל הנזק שלה? מה ניתן לעשות לשיפור ללא התרופה הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    fכאב ראש ועין

הוספת תגובה

• כאב ראש ועין

ד``ר זאב קריסטל
    07/10/2009

שלום דור
    מתפקידו של הרופא הרושם לך תרופה חדשה להסביר לך על התרופה, תופעות הלוואי וכו'. סימבלטה היא תרופה נוירולוגית המעלה את ריכוז הכימיכאלים במערכת העצבים המרכזית ועל ידי כך מונעת מעבר גרויי כאב ומעלה את הסף גם למצבים נוירולוגיים אחרים כמו מיגרנה, דיכאון ועוד.
    כמו לכל התרופות מסוג זה יש תופעות לוואי ידועות כמו ישנוניות, יובש בפה, עליה במשקל ועוד,
    שרובם חולפים עם הזמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו