מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוירופתיה ו\או נויריטיס??אני11/10/2009
שלום רב,אני בת 30.לאחר אשפוז בבי"ח עקב התייבשות שנבעה מהקאות בגלל גסטריטיס ודאודניטיס קשים.השתחררתי עם כאבים בסקפולה הימנית.שום תרופה שנטלתי עד כה(וולטרן זריקה ופתילות,ארקוקסיה,טרמדקס,זריקת קורטיזון ,לא עזרו.עקב החמרה וירידה בתחושה פניתי שוב לאורטופד.הוא אבחן קליניקה של פגיעה עצבית.דלדול שרירים באזור הסקפולרי.WINGING של סקפולה ימנית.ירידה תחושתית בפיזור אקסלרי.כוח גס ירוד מאוד בER מימין וכן במבחן ג'וב.והפנה אותי לביצוע בדיקת EMG.בבדיקה נמצאו הממצאים הבאים:
כן,EMG reveald chronic reinervation changes in RT SS and ISmuscles
DD between RT suprascalpular neuropathy and RT Brachial neuritis
מה הצעדים הבאים??האם אפשר לדעת ממה זה נגרם??האם הנזק הוא לצמיתות והאם הדבר יכול לגרום לי לנכות??(כיום אני לא מצליחה להרים אפילו משהו קל ביד הימנית,תחושה של כובד וחולשה.
לטעמי דלדול השרירים אפילו החמיר.הכאב מושך מאזור הצוואר לאורך השכמה והיד.אפילו שכיבה על הצד המקביל מרגישה מושכת וכואבת.אני בקושי מצליחה לישון בלי להתעורר עשרות פעמים.בנוסף,אפילו מגע נעים באזור נחווה ככואב מאוד.
מה לעשות??אני כבר יוצאת מדעתי מכאבים.הטרמדקס גורם לי לבחילות ואני נעזרת בנוגדי הקאה ומפחדת שוב להקיא ולהתייבש כי מאזן המלחים בדם הוא עדין.
אודה על כל תשובה ו\או כיוון,כי אני ממש בייאוש.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה....
אני18/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוירופתיה
ד``ר זאב קריסטל19/10/2009שלום אני
מה שאת מתארת יכול לנבוע בהחלט מנוירופאטיה של העצב הסופרה- סקאפולרי. לא ברור לי ממתי רופאים אורטופדים התחילו לטפל בבעיות של מערכת העצבים. אני ממליץ על פנייה למרפאת כאב מוסמכת לצורת ביצוע חסם עצב אבחנתי ובעקבותיו טיפול בתרופות נוירולוגיות המתאימות לנוירפאטיה, עם שילוב של נוירומודולציה עצבית באמצעות טיפול בגלי רדיו בתדירות גבוהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)