כאב כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב כרוני
    יפתח
    22/10/2009

שלום רב

אני סובל מכאבים עזים מזה 6 שנים בגיד אכילס והעקב, עקב פעילות שעשיתי המצב החמיר עם הזמן ,עשיתי את כל הבדיקות MRE ,EMG , אולטרסאון,מיפוי עצמות,בדיקות דם ששלילו דלקות כגון CRP .ESR . RF . C3 .C4. HLAB27

מה שמוזר שב-5 שנים האחרונות אם אני עושה פעולה לא טובה או נפצע קלות הכאב לא עובר לי והוא דומה באופיו לכאב בעקב,כיום יש לי בשכמה,ובחלקו העליון של כף הרגל השניה כאבים ובמקומות אחרים ,הכאב בעקב 24 שעות ביממה ואני הולך למרפאת כאב בתל השומר, בא אני מקבל ליריקה שמורידה לי את הכאבים אבל לא מונעת אותם ,הרופא שלי המליצה לי לעשות חסמים סימפטטים תחת שיקוף.

רציתי לשאול ממה אני סובל?, ואם יש לכם רעיונות איזה בדיקות או למי ללכת להגיע לאבחנה?,השאלה השנייה מה דעתכם על החסמיים סימפטטים תחת שיקוף(תועלת ,סיכון בריאותי וכו' ?)

שאלות נוספות שרציתי לשאול :

1האם עישון משפיע על יעילותה של התרופה (ליריקה) ?.

2הליריקה מורידה לי את הכאבים ,אפשר להסיק מכך שיש לי בעיה עיצבית ?

3במידה ויש לי בעיה עיצבית איזה טיפול אלטרנטיבי מומלץ

בברכת יום טוב יפתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב כרוני

הוספת תגובה

• חשוב לי לקבל תשובה

יפתח
    22/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב כרוני

ד``ר זאב קריסטל
    01/11/2009

כאב כרוני הנמשך זמן רב גורם לשינויים במערכת העצבים המרכזית לכיוון רגישות יתר לגרויי כאב, זאת הסיבה שהכאב שאתה מתאר מגיב לליריקה שהיא תרופה נוירולוגית וכל להתבתאות הבלתי רגילה של כאבים בחלקי גוף אחרים. חסמים סימפטטים אינם מועילים במצב זה, ניתן לנסות טיפול בגלי הלם יחד עפ פיזיוטרפיה (בעיקר TENS) וטיפול בטרמדול לשיכוך כאב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו