כאב כרוני בברך...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב כרוני בברך...
    קובי
    28/10/2009

שלום לך שוב ד"ר אני חי עם כאב כרוני בברך כמעט חמש שנים כתוצאה מחבלה לפיקה ועברתי שתי אורטוסקופיות שלא הועילו האורטופדים קבעו שאין לי בעיה מכנית בברך אני מתהלך טוב אבל הכאב הוא קבוע חיצוני בלבד באיזור הפיקה יש לי תנועה מלאה של הברך ללא חריקות או קליקים הופניתי למרפאת כאב טרמדקס זו התרופה היחידה שעוזרת לי! עכשיו קיבלתי את אותה תרופה בכדורי מציצה דרך מרפאת כאב ויש לי פחד שאתמכר אליהם וזה יהרוס לי את הגוף הכאב הוא קשה ומביא סבל תסכול ודכאון התרופה משפרת את המצב מה עלי לעשות? ואיזה בדיקה יכולה להוכיח סופית שיש לי בעיה בעצב בברך עזור לי? בתודה קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב כרוני בברך...

הוספת תגובה

• כאב כרוני בברך.

ד``ר זאב קריסטל
    28/10/2009

שלום קובי
    כאב כרוני בברך לאחר שתי ארטרוסקופיות איננו תופעה נדירה ואנחנו נתקלים בה לעתים קרובות.
    הכאב הוא לרוב בעל אופי נוירופאתי (ממקור של נזק עיצבי) ולכן הוא מגב טוב לתרופות כמו טרמדקס, ליריקה, גבפנטין וכו'. מישחות מרוכזות של מרכיבי שום (זוסטריקס) יכולות לעזר. גרויי חוט שידרה באמצעות אלקטרודה המושתלת בחלל האפידורלי של עמוד השידרה מהווה טיפול יעיל כאשר שאר הטיפולים כושלים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו