תחושות פיסיות מציקות ללא כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות פיסיות מציקות ללא כאב
    אופיר
    28/10/2009

שלום רב,

רציתי לשאול האם טיפולים נגד כאב יכולים לעזור גם לתחושות פיסיות מציקות אחרות?

כבר חמש שנים שאני סובל מלחץ באיבר המין, שמתבטא בהרגשת צורך קבוע במתן שתן גם כאשר אין צורך אמיתי. הלחץ הוא בדרך כלל לא לחץ נורמלי של צורך להשתין, אלא לחץ מציק ומעצבן במיוחד. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות, ניסיתי את כל התרופות האפשריות, שום דבר לא עזר. לא ברור אפילו ממה נובעת הבעיה, אם כי היא כנראה קשור לפעילות יתר של שריר שלפוחית השתן (שלפוחית רגיזה).

האורולוגים כבר התייאשו מהמחלה שלי ואני כבר התייאשתי מהם, לכן אני מחפש פתרונות אחרים\ כמו למשל תרופות מרדימות לאיזור או מכשירים שונים לעמוד השדרה. האם יש טעם לנסות מרפאת כאב, או שבגלל שאין לי כאב לא יסכימו לנסות לטפל בי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושות פיסיות מציקות ללא כאב

ד``ר זאב קריסטל
    28/10/2009

שלום אופיר
    יש בהחלט מקום לטיפול בבעיתך במסגרת מרפאת הכאב באמצעות תרופות הפועלות על מערכת העצבים ההיקפית והמרכזית. במידה וטיפול זה לא יתאים יש לנסות חסמי עצב אבחנתיים ולפי התוצאה יתכן ויהיה מקום להשתלת אלקטרודה לגרויי העצבים האגניים, כטיפול בבעיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו