מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשדנה01/12/2009
יש לי כאבי ראש מאז שאני קטנה (כיום בת 26). לא מצאו לזה פתרון.לפני 6 שנים רשמו לי תרופה שאמרו לי שהיא נגד כאבי ראש, כשלמעשה זו הייתה תרופה נגד חרדה. איני סובלת מחרדה. בעקבות כך עליתי במשקל, חוויתי ירידה עצומה בחשק מיני וכאבי הראש נמשכו. הפסקתי את התרופה וירדתי 10 ק"ג במשקל. אני עוסקת בפעילות גופנית באופן קבוע אבל כאבי הראש עדיין קיימים, אם כי ]חתו מעט. לאור ההתנסות שלי אני חוששת מתרופות ונוטלת כדור נגד כאב ראש רק כאשר ממש אין ברירה. כאבי הראש שלי יכולים להמשך קרוב לשבוע, כלומר אני הולכת לישון כם כאב ראש וקמה עם כאב ראש והוא נמשך לאורך כל היום. התקופה האחרונה של חילופי עונות קשה לי במיוחד. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר תמר ישר03/12/2009דנה שלום
לפי סיפור -כאב הראש מתמשך זמן רב -הינך בחורה צעירה - האם ניסית את הדרך האלטרנטיבית -דיקור סיני ,רפלקסולוגיה ,הומהופטיה וכו.???
מאד מליצה
ד"ר ישר תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת גרינבג
פנינה26/12/2009שלום רוני
הייתי מאוד מעוניינת לשמוע פרטים על השיטה הזו .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)