כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    דנה
    01/12/2009

יש לי כאבי ראש מאז שאני קטנה (כיום בת 26). לא מצאו לזה פתרון.לפני 6 שנים רשמו לי תרופה שאמרו לי שהיא נגד כאבי ראש, כשלמעשה זו הייתה תרופה נגד חרדה. איני סובלת מחרדה. בעקבות כך עליתי במשקל, חוויתי ירידה עצומה בחשק מיני וכאבי הראש נמשכו. הפסקתי את התרופה וירדתי 10 ק"ג במשקל. אני עוסקת בפעילות גופנית באופן קבוע אבל כאבי הראש עדיין קיימים, אם כי ]חתו מעט. לאור ההתנסות שלי אני חוששת מתרופות ונוטלת כדור נגד כאב ראש רק כאשר ממש אין ברירה. כאבי הראש שלי יכולים להמשך קרוב לשבוע, כלומר אני הולכת לישון כם כאב ראש וקמה עם כאב ראש והוא נמשך לאורך כל היום. התקופה האחרונה של חילופי עונות קשה לי במיוחד. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר תמר ישר
    03/12/2009

דנה שלום
    לפי סיפור -כאב הראש מתמשך זמן רב -הינך בחורה צעירה - האם ניסית את הדרך האלטרנטיבית -דיקור סיני ,רפלקסולוגיה ,הומהופטיה וכו.???
    מאד מליצה
    ד"ר ישר תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת גרינבג

פנינה
    26/12/2009

שלום רוני
    הייתי מאוד מעוניינת לשמוע פרטים על השיטה הזו .
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו