מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב,בעניין כאבי ראשאליהו02/12/2009
יש לי כאבי ראש בצד השמאלי של הראש בלבד,אין לכאב מוקד הוא מופיע בכל מקום בחצי הראש השמאלי,פרט לאיזור הלסת,מגיע כמו ברק כואב מאוד והולך,אומנם לשניה שתיים,אבל בזמן שיחה או מחשבה על משהו,קוטע את המסלול,מאז הופעת הכאבים חיי השתנו,הפכתי מבן אדם פתוח לסגור,מנאהב לשנוא,אני מחפש דרך להחזיר את המצב לקדמותו,
נוסו עליי כל מיני תרופות,כגון,אלטרול,
קרבמזפין,וכמובן סוגי האקמול,לדעת הנוירולוגים שפגשתי,מדובר בכאב עצבי,
תרופות אילו גורמות לי לשינוי במצב הרוח,ולהשתלשלויות אירועים גרועות,
שמעתי על אנשים שעברו סוגי ניתוחים,ואכן פתרו את הבעיה,
אני מקווה שתהיה בפיך תשובה הולמת,כי פגשתי הרבה מומחים אשר,אומנם מאמינים לבעיתי אך אינם סוללים את דרכי לפתרונה,
בתודה ובכבוד
אלי א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,בעניין כאבי ראש
ד''ר תמר ישר02/12/2009אלי שלום
לאור התלונ נראה שיש להוועץ בראש וראשונה עם נוירולוג ,נוירוכירוג ורופא אף אוזן גרון
בנוסף יש לבצע מס בדיקות הדמיה כדי לברר את שורש הבעיה
וכמובן לאחר מכן להוועץ עם רופא כאב
בברכה
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מר ישר,
אליהו02/12/2009אכן ראיתי ניורולוגים,כולן הצביעו על כאב עצבי והמליצו על טגרטול,לא יותר,האמת מחר יש לי פגישה עם רופה כאב,ואף הבאתי הפנייה לניורוכרורג,אבל אף אחד מבין הרופאים שביקשתי לא נתן לי בדיקת הדמיה פרט לסי טי,אשר נמצא תקין,הלואי היה תקין,
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס,גברת ישר
אליהו02/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)