שלום רב,בעניין כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,בעניין כאבי ראש
    אליהו
    02/12/2009

יש לי כאבי ראש בצד השמאלי של הראש בלבד,אין לכאב מוקד הוא מופיע בכל מקום בחצי הראש השמאלי,פרט לאיזור הלסת,מגיע כמו ברק כואב מאוד והולך,אומנם לשניה שתיים,אבל בזמן שיחה או מחשבה על משהו,קוטע את המסלול,מאז הופעת הכאבים חיי השתנו,הפכתי מבן אדם פתוח לסגור,מנאהב לשנוא,אני מחפש דרך להחזיר את המצב לקדמותו,

נוסו עליי כל מיני תרופות,כגון,אלטרול,
    קרבמזפין,וכמובן סוגי האקמול,לדעת הנוירולוגים שפגשתי,מדובר בכאב עצבי,
    תרופות אילו גורמות לי לשינוי במצב הרוח,ולהשתלשלויות אירועים גרועות,

שמעתי על אנשים שעברו סוגי ניתוחים,ואכן פתרו את הבעיה,

אני מקווה שתהיה בפיך תשובה הולמת,כי פגשתי הרבה מומחים אשר,אומנם מאמינים לבעיתי אך אינם סוללים את דרכי לפתרונה,

בתודה ובכבוד

אלי א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,בעניין כאבי ראש

הוספת תגובה

• שלום רב,בעניין כאבי ראש

ד''ר תמר ישר
    02/12/2009

אלי שלום
    לאור התלונ נראה שיש להוועץ בראש וראשונה עם נוירולוג ,נוירוכירוג ורופא אף אוזן גרון
    בנוסף יש לבצע מס בדיקות הדמיה כדי לברר את שורש הבעיה
    וכמובן לאחר מכן להוועץ עם רופא כאב
    בברכה
    ד"ר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מר ישר,

אליהו
    02/12/2009

אכן ראיתי ניורולוגים,כולן הצביעו על כאב עצבי והמליצו על טגרטול,לא יותר,האמת מחר יש לי פגישה עם רופה כאב,ואף הבאתי הפנייה לניורוכרורג,אבל אף אחד מבין הרופאים שביקשתי לא נתן לי בדיקת הדמיה פרט לסי טי,אשר נמצא תקין,הלואי היה תקין,

בתודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס,גברת ישר

אליהו
    02/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו