מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש בלתי נסבלים, חייבת עזרהדנה, סובלת !25/12/2009
אני בת 18 ונמצאת לפני גיוס. מזה כחודש אני סובלת מכאבי ראש נוראיים כל יום כל היום, כואב לי בשני צידי הראש ברכות מעל העיניים בחיבור של העיניים והאף ובראש עצמו . אני כבר מיואשת ! בלילות לפעמים כאב הראש מתעצם ואני מרגישה כאילו דופקים לי עם פטישים בתוך המוח !!
הייתי אצל נוירולוג שאמר שזו מיגרנה ונתן לי כדורים שמיועדים לחולי אפילפסיה שאני לא לוקחת אותם כי אני פוחדת נראה לי שהם מזיקים יותר ממועילים. ועוד כדור ממש חזק שמיועד לכאבי ראש של מיגרנה ששכחתי את שמו שעשה לי לחצים בחזה וקשיי נשימה ולא לקחתי אותו יותר. ביצעתי גם בדיקת עיניים שיצאה תקינה.
אני כבר לא יודעת מה ל עשות בבקשה תעזרו לייייי !!
האם לבצע עוד בדיקות ?
איך להיפטר מהכאב ראש הזה?
אני רוצה להתגייס בראש שקט :(
דרך אגב אני לאיודעת אם זה קשור או לא, נ דמה לי שלא, אבל יש לי אבנים בכליות ...
מתחננת לעזרה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה, סובלת !
ד''ר תמר ישר27/12/2009דנה שלום
ישנם עוד בירורים שניתן לעשות:
בדיקת אף אוזן גרון -צילום מערות פנים -אולי מדובר בסינוסיטיס .
כשי לשלול סיבות אחרות -יש לבצע MRI ראש.
באם כל הבדיקות תקינות - התחילי דיקור סיני שיכול להקל.
בהצלחה
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)