כאב ראש אחורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש אחורי
    בת 21
    13/01/2010

שלום!
    אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אך אשמח אם תוכלי להפנות אותי למקום המתאים.
    לפני כשבועיים התחילו לי כאבי ראש אחוריים איפשהו בגבול בין העורף לבין תחילת הגולגולת מאחור. הכאב הוא מותח/ לוחץ ולפני כמה ימים התחלתי להרגיש אותו גם באיזור הרקות (טיפה אחורה יותר). הכאב מוחמר מאוד בשכיבה ולעיתים אני אפילו מתקשה להירדם. יש לציין שבמהלך היום הכאב הוא נסבל ולעיתים נחלש או מתבגר אך לא עד כדי חוסר תפקוד לגמרי.
    הקאות לא היו לי ובחילות גם כמעט ולא. היום ניסיתי לקחת אלגולזין פורטה וזה לא עזר.
    יש לציין שלפני שנתיים היו לי כאבים מאחורי העין ובאיזור הראש האחורי אך יותר בצדדים ולא בכל החלק האחורי, הייתי אצל נוירולוג שאבחן אצלי שרירי צוואר רפויים ושלח אותי לפיזיותרפיה שעזרה למשך שנתיים ועכשיו הכאב חזר אך לא בדיוק באותה צורה כמו אז (לא כואב לי מאחורי העין) אך גם אז הכאב הוחמר מאוד בשכיבה והפריע להרדמות.
    יש לציין שעשיתי רנטגן עמוד שדרה והייתה אבחנה של יישור הלורדוזיס הרגילה אך אני לא יודעת אם זה קשור.
    מה שבטוח זה שהכאב הוא לא מיגרנה משום שלא מדובר על התקפים ואין אאורה וזה פשוט המשכי למשך כל הזמן.
    מה זה יכול להיות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש אחורי

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד``ר זאב קריסטל
    19/01/2010

שלום
    כאב הראש שאת מתארת מרורו במתח שרירי העורף ובסיס הגולגולת Tension Type Headach
    אני ממליץ על הקלדת מונח זה בגוגל לקבלת אינפורמציה והדרכה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש אחרוי

פפפ
    27/05/2010

גם אני סובלת מאותה תופעה כבר שלושה חודשים הייתי אצל נירולוג והוא אמר להיות במעקב בעוד חודשיים ואי מה לעשות בדיוק מה שאת מתארת כך אני מרגישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו