מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביפ עזים בפנים לסתאבי גבאי30/01/2010
שלום,
כבר יותר מחודש אני סובל מכאבים בפנים.
לפעמים זה בשני הצדדים,לפעמים זה עובר לצד ימין בלבד היכן שהלחי לכיוון העין
כאבים אלה משביתים אותי ולפעמים גורמים לי לטישטוש בראייה.
הייתי בבדיקת עיניים,א.א.ג,נורולוג,רופא שיניים ומומחה פה ולסת ולא גילו כלום!
כמו כן עשיתי צילום מערות פנים,ו CT מוח וסינוסים הדבר היחיד היה שב CT היתה הערה שקיימת תפיחות רירית קלה בסינוסים בצד ימין,יש לציין שהרופאים טענו שזה כלום,וזאת למרות שיש לי כאבים בצד אחד זה, זה בדיוק היכן שכואב לי.
בקיצור אני מיואש לא יודע מה לעשות למי לפנות ומהיכן בא הכאב??????????????
האם תוכלו לעזור ? לתת כיוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפנים
ד``ר זאב קריסטל31/01/2010שלום אבי
כאב בפנים מקורו כפי הנראה עקב פעילות בלתי תקינה של אחד מעצבי הפנים, לכן עליך לפנות למרפאת כאב מוסמכת או מרפאה נוירולוגית לקבלת טיפות בתרופות המתאימות לבעייה זאת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)