תחושת הכאב משתנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת הכאב משתנה
    סימה
    30/01/2010

שלום .אני סובלת מפיברומילגיה וסכרת.אמרו לי שיש לי גם מעט פגיעה ברגל(נירופטיה).
    אני מבולבלת-מצד אחד תמיד סובלת מכאבים כרונים בשרירים ,בעצמות ולפעמים גם דקירות ברגלים אבל מצד שני לפעמים אני לא מרגישה כאבים שאני נפצעת ברגלים או בכלל.
    ולפעמים הכאב מאוד מוזר-למשל שאני מודדת סוכר בגלוקמטר.אני דוקרת את האצבע להוציא דם ולא כואב לי.,כואב רק אחרי כמה דקות.ומצד שני כבר התרגלתי שתחושת הכאב בגופי גבוה מהרגיל ואפילו דלקת בלחמית למשל כואבת לי(אפילו שהרופא אמר שלא צריך לכאוב-זה דלקת אלרגית כרונית)
    האם יש הסבר לתופעות?
    והאם כאבים בעצמות יכול לנבוע מזה שאני מקבלת קורטיזון וגם חסר לי ויטמיןם די וסידן בעצמות?
    ובעיר -האם יש טיפול שיכול לסדר את תחושת הכאב שיצאה מאיזון?להפטר מהכאבים הכרונים סוף סוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת הכאב משתנה

הוספת תגובה

• שלום טלי

ד``ר זאב קריסטל
    31/01/2010

לפי מה שאת מתארת המחלה שממנה את סובלת היא פגיעה עיצבית סכרתית (diabetic neuropathy. הנזק לעצבים ההיקפיים נגרם על ידי פגיעה בכלי הדם של העצבים. הסימפטומים הם ירידה בתחושה, וכתוצאה פגיעות לפציעה וזיהומים בגפיים התחתונות עד כדי צורך בקטיעה. מצד שני פעילות חולנית של העצבים עם תחושות של כאב ,שריפה נימול וכו'. יש לפנות למרפאת כאב מוסמכת להתחלת טיפול יעוג]די לתיסמונת זאת.
    מהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורית
    14/02/2010

אז לדעתך דוקטור יש לי פגיעה מהסכרת אבל לא פיברומילגיה?כי אני רק יוסיף שאבחנו לי פיברומילגיה לפני שהגיעה לי הסכרת
    ושאלה נוספתהאם הכאבים בעצמות ובשרירים יכולים לנבוע מזה שאני מקבלת קורטיזון(פרדניזון כבר כמעט שנתים) וגם חסר לי ויטמיןם די וסידן בעצמות?
    תודה מראש ושבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב את הודעה

אורית
    01/03/2010

כדי לקבל תשובה וגם אציין רק שקבלתי תרופות-ליריקה,גאבאפנטין,סימבלטה-ללא שיפור מיוחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו