מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת הכאב משתנהסימה30/01/2010
שלום .אני סובלת מפיברומילגיה וסכרת.אמרו לי שיש לי גם מעט פגיעה ברגל(נירופטיה).
אני מבולבלת-מצד אחד תמיד סובלת מכאבים כרונים בשרירים ,בעצמות ולפעמים גם דקירות ברגלים אבל מצד שני לפעמים אני לא מרגישה כאבים שאני נפצעת ברגלים או בכלל.
ולפעמים הכאב מאוד מוזר-למשל שאני מודדת סוכר בגלוקמטר.אני דוקרת את האצבע להוציא דם ולא כואב לי.,כואב רק אחרי כמה דקות.ומצד שני כבר התרגלתי שתחושת הכאב בגופי גבוה מהרגיל ואפילו דלקת בלחמית למשל כואבת לי(אפילו שהרופא אמר שלא צריך לכאוב-זה דלקת אלרגית כרונית)
האם יש הסבר לתופעות?
והאם כאבים בעצמות יכול לנבוע מזה שאני מקבלת קורטיזון וגם חסר לי ויטמיןם די וסידן בעצמות?
ובעיר -האם יש טיפול שיכול לסדר את תחושת הכאב שיצאה מאיזון?להפטר מהכאבים הכרונים סוף סוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
ד``ר זאב קריסטל31/01/2010לפי מה שאת מתארת המחלה שממנה את סובלת היא פגיעה עיצבית סכרתית (diabetic neuropathy. הנזק לעצבים ההיקפיים נגרם על ידי פגיעה בכלי הדם של העצבים. הסימפטומים הם ירידה בתחושה, וכתוצאה פגיעות לפציעה וזיהומים בגפיים התחתונות עד כדי צורך בקטיעה. מצד שני פעילות חולנית של העצבים עם תחושות של כאב ,שריפה נימול וכו'. יש לפנות למרפאת כאב מוסמכת להתחלת טיפול יעוג]די לתיסמונת זאת.
מהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית14/02/2010אז לדעתך דוקטור יש לי פגיעה מהסכרת אבל לא פיברומילגיה?כי אני רק יוסיף שאבחנו לי פיברומילגיה לפני שהגיעה לי הסכרת
ושאלה נוספתהאם הכאבים בעצמות ובשרירים יכולים לנבוע מזה שאני מקבלת קורטיזון(פרדניזון כבר כמעט שנתים) וגם חסר לי ויטמיןם די וסידן בעצמות?
תודה מראש ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב את הודעה
אורית01/03/2010כדי לקבל תשובה וגם אציין רק שקבלתי תרופות-ליריקה,גאבאפנטין,סימבלטה-ללא שיפור מיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)