ליריקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליריקה
    ערן
    01/02/2010

שלום רב אני סובל ממיאסטניה גראביס כללית עם בעיות נשימה קשות בגינן אני נעזר במנשם ביתי עם מסיכה אפית, כמו כן פיברומיאלגיה משנית למיאסטניה נוירופתיה משנית לטיפולים ציטוטוקסיים וסטרואידים וכן מחלת קרוהן. כרגע מטופל באלגוליזין 2-3 ביום, אופטלגין 1 ביום, פרקוסט 2.5 מ"ג כל יומיים ללילה. לציין כי אני מתנהל עם סדים פיניים בשל צניחת כפות רגליים וכרגע אני לא יכול להשתמש בהם בגלל כאבים שורפים בכפות הרגליים המגיעים עד לאחורי הברכיים וישנם אותם כאבים בכפות הידיים כל זאת בנוסף לכאבים הגידיים במפרקי קרסוליים, ברכיים, שורשי כף היד, פרקי ירכיים, אכילס דו צדדי, כתפיים וצוואר. הוצע לי בזמנו ליריקה אך הנוירולוג המטפל חשש שתחמיר את המיאסטניה, אך בזמנו הכאבים הנוירופאתיים היו לעיתים רחוקות ולא בעוצמה של היום.
    האם ניתן לקחת ליריקה עם מיאסטניה גראביס מבלי להחמיר את המחלה?
    בעבר ניסיתי אלטרול שהחמיר את בעיות הנשימה כון סרוקסט.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליריקה

הוספת תגובה

• ליריקה

ד``ר זאב קריסטל
    05/02/2010

שלום ערן
    לא ידוע לי שיש לליריקה השפעה על מיאסטניה גרביס, לכן אין סיבה שלא תשתמש בתרופה זאת, שהיא באמת מיועדת לטפל בתסמינים של בעייה עיצבית פריפרית כמו זו שתיארת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו