מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בגלי רדיותומר04/02/2010
לפני כשמונה וחצי חודשים עברתי תאונת דרכים, כאשר נפצעתי בצואאר מ"צליפת שוט".
מאז עברתי טיפולי פזיותרפיה, כירופרקטיקה, דיקור סיני, ועד היום ממשיך בטיפולי שיאצו.
לפני מספר ימים הייתי במרפאת עמוד שדרה, והרופא הפנה אותי לטיפול בגלי רדיו RF.
הוא הסביר לי את עיקרון הטיפול, ולאחר שנקבע לי תור לטיפול קיבלתי מכתב אשר מסביר גם הוא את עיקרון הטיפול.
לאחר שדיברתי עם חברים בעניין הבתי עד כמה אני לא מבין מה השלכות הטיפול.
עד כמה שאני הבנתי מטרת הטיפול הוא לגרום לכך שאני לא ארגיש את הכאבים יותר. השאלה היא האם באמת הטיפול למעשה פוגע בעצב ששולח את אותות הכאבים? האם הוא הורג את העצב? האם הטיפול הוא חד-פעמי ובכך לא ייכאב לי יותר? אם זה באמת העניין...אני מאמין שפגיעה בעצב הוא לא דבר חיובי...יש סיבה מדוע העצב שלי שולח אותות של כאב (למרות הסבל הגדול).
יתרה מכך - אם חס וחלילה אפגע שוב מתאונת דרכים-האם לא ארגיש יותר כאבים שם כיוון שהעצב שלי לא מסוגל לשלוח אותות?
אני כנראה באמת לא מבין את הטיפול וגודל ההשלכות שלו ואשמח אם אוכל לקבל תשובה מלאה, מפורטת אשר תסביר לי כל מה שעלי לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגלי רדיו
ד``ר זאב קריסטל05/02/2010שלום תומר
טיפול בגלי רדיו בתדירות גבוהה מתבצע על ידי החדרת מחט דקה (בהרדמה מקומית), תחת שיקוף רנטגן, לאתר האנטומי בו מצויי העצב התחושתי האחראי לכאב ממנו אתה סובל. בשלב השני המחט מחוברת למכשיר המזרים פולסים חשמליים בתדירות גבוהה לקצה המחט. אם הפולסים מועברים בפעימות שביניהן יש הפסקות קצרות, נוצר מצב של איפוס ותיקון תיפקודי של העצב. אם הפולסים מועברים ברצף, קצה המחט מתחמם ל 90 מעלות ושורף את העצב המחושתי. קביעת שיטת הטיפול נעשית על ידי הרופא המומחה בתחום טיפולי זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בגלי רדיו
תומר05/02/2010במידה והרופא המטפל מחליט באמת לחמם ל90 מעלות את המחט המוחדרת אל העצב התחושבתי ולשרוף אותו אז למעשה הוא הורג את העצב? משמעות הדבר שלא ארגיש יותר בכלל כאבים באיזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)