הקשר שבין כאב להקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר שבין כאב להקאות
    ריטה
    07/03/2010

שלום רב.
    ברצוני לשאול: שמעתי שכאב חזק מדי עלול לגרום להקאות. כיצד נוצר הקשר ביניהםומאיפה הוא נובע? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקשר שבין כאב להקאות

הוספת תגובה

• הודעה של: ריטה

ד''ר תמר ישר
    07/03/2010

ריטה שלום
    ישנם מצבים אקוטיים שכאב חד ובעל עצמה חזרה בנקודות מסויימות יכול לגרום לבחילה,
    אשמח באם תהיה יותר ספציפית ואז אוכל לדייק בתשובה

בברכה
    ד"ר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבה פסיכולוגית או פיזיולוגית?

ריטה
    08/03/2010

כלומר, הסיבה הינה פסיכולוגית ולא פיזיולוגית? אני שואלת כי חברה שלי סבלה במשך כמה דקות מכאב מאד חזק באזור החזה שנאלצנו לקרוא לאמבולנס. אני אומרת שהכאב נמשך במשך כמה דקות כיוון שלאחר כמה דקות הגיע באופן מידי האמבולנס , נתן לה משהוא נגד כאבים והביא אותה ישר לחדר המיון. לאחר הכאבים הבחורה הקיאה כאילו בהשפעה ישירה מהם ואני שמעתי לא מזמן כי הכאבים יכולים להיות מקור להקאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: ריטה

ד''ר תמר ישר
    09/03/2010

ריטה שלום
    מדבריך נשמע שלאחר שהכאבים חלפו החולה הקיאה אולי בגלל התרופה?!)שזה בהחלט יכול להיות . הכאב גם יכול להיות מקור להקאות תלוי במיקום אולי לחולה יש בעיה בקיבה או בוושט המלווה בהקאות וכאב גם יחד ?
    ד"ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו