דחוף עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה
    מיקה
    13/03/2010

היי

שלום דוקטור,
    אני בת 34 + 2 מזה חודשיים אני סובלת מתחושת שריפה בנרתיק כאילו יושבת על סיר רותח וזה נמשך כל היום רק משחת עזרקעין קצת מרגיעה אותי . רציתי לציין שנשלל וסטיביליטיס עשיתי משטח וגינלי שיצא תקין מספר בדיקות שתן שיצאו
    סטרליות וללא חיידק עכשיו עשיתי בדיקת שתן חוזרת ונמצא חיידק אי כולי עשיתי בשתן בדיקת פי סי אר שתן פרטית נמסר שנמצא אורואפלסמה במהלך החודשיים ניתן לי ע"י מספר רופאים אנטביוטיקות שכלל לא השפיעו והחמירו את הרגשתי הכללית נתנו לי תרופות לפטרייה שהחמירו את מצבי איך היית מציע לי לטפל בעניין מטריד זה באופן יעיל וסופי איזה סוג אנטביוטיקה לקחת ?
    וגם לקבל אבחון נכון איזה רופא יכול לטפל בזה בצורה הכי יעילה וטובה ? האם החיידק אי כולי או האורופלסמה יכולים לגרום לתחושת צריבה בדרגה כזו ? היתי אצל אורולוג הוא אומר שלא , רציתי גם לציין שהשריפות התחילו מתחילת לקיחת אנטיביאוטיקה. אשמח אם תפנה אותי לגורם המתאים אני ממש סובלת . נ.ב. עשיתי וולווסקופיה ובדיקת PAP - תקינים

תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר זאב קריסטל
    14/03/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו