מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש חזק בצד ימיןמאיה20/03/2010
שלום,
אני בת 20, סובלת מזה כחמישה ימים מכאב ראש עז בצד ימין האחורי של הראש. הכאב חזק וכשהוא תוקף אני ממש לא מסוגלת לתפקד עד שאני משככת אותו בעזרת כדורי אדוויל. פעמיים בימים אלו היו לי בחילות חזקות אך לא דווקא ביחד עם כאב הראש. התחושה היא של לחץ חזק בחלק הימני האחורי של הראש. הכאב לא מתפשט לשאר הראש.
בתקופה זו אני לומדת למבחן גדול וחשוב ורוב שעות היום שלי מוקדשות ללמידה, אך זה כך כבר 3 חודשים והכאב הופיע רק בימים האחרונים.
אני לא סובלת ממיגרנות. לפני כשנה וחצי היו לי בדיוק אותם כאבים במשך מספר ימים, בבדיקות במיון בי"ח לא התגלה דבר ולאחר מספר ימים זה עבר.
השאלה שלי היא ממה זה יכול לנבוע, האם יש טעם להיבדק שוב? האם יש משהו שניתן לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מאיה
ד''ר תמר ישר20/03/2010מאיה שלום
הכאב יכול להיות בגלל סטרס - עובדה שלפני שנה וחצי זה עבר סםונטאנית והבדיקות היו תקינות
האם אינך רגוע - התיעצי עם רופא נוירולוג
ד"ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)