כבר שנה........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר שנה........
    חסוי
    28/03/2010

היי,
    כבר שנה אני סובלת מכאבים עזים בבטן (צד ימין למטה). עברתי ניתוח תוספתן לפני 16 שנים (היום בת 26).
    עשו לי בדיקות רבות: ספירת דם, סיטי אנרטרוגרפי, לפרסקופיה.... כל שמצאו היה הידבקויות כנראה מהניתוח הראשון (כאמור - תוספתן. אולי יש לציין שלאחר הניתוח הטן הייתה פתוחה קצת כדי ל"נקות" את האיזור מהדלקת שהייתה).
    אחרי הלפרסקופיה, הרגשתי קצת יותר טוב ואף נכנסתי להריון. במהלך ההריון לא הרגשתי רע היו כאבים אבל נסבלים.היום 4 חודשים לאחר הלידה הכאבים חזרו בצורה מאוד ברורה וכואבת.
    אני אובדת עצות, הייתי אצל כ"כ הרבה רופאים (נשים, גסטרולוג,כירורג,וכמובן משפחה). כל הרופאים לא ששו לעזורוכל אחד רק שמח שמסר כי יש עליי לעבור לרופא הבא.
    שוב, היום אני עם תינוקת קטנה וללא עזרה אז אני מאוד מפחדת לעבור עוד פעם שורה כ"כ ארוכה של רופאים.
    אשמח מאוד לעזרה:
    אני לא יודעת איך להתחיל את הנושא מחדש? מהיכן להתחיל? והאם יש משהו שאולי לא בדקתי?
    הכאבים הם ממש באיזור של התוספתן.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר שנה........

הוספת תגובה

• הודעה של: ליאת

ד''ר תמר ישר
    28/03/2010

ליאת שלום
    לפי הסיפור הכאבים נובעים מההתדבקויות אך גם ניראה שיש מרכיב הורמונאלי שמשפיע
    יכול להיות שיש שוב להוועץ עם גניקולוג ולטפל בגלולות .
    כמו כן עד שימצא מקור הכאב קחי משככי כאבים - חשוב איכות חיים
    חג שמח
    ד"ר תמר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו