כאבי בטן שמאל תחתונה והקרנה על הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן שמאל תחתונה והקרנה על הגב
    ל
    30/03/2010

שלום רב,
    זמן רב אני קוראת את האתר הזה, ועדיין לא מצליחה לפענח את הכאבים שלי.
    אני בת 23, בריאה בדר"כ,נוטלת גלולות למניעת הריון,ללא אלרגיות,יציאות סדירות,משקל גובה וכד' תקין.

לפני כ10 חודשים החלה לי תחושת מלאות בבטן שמאל תחתונה, על גבול המפשעה.

עשיתי בדיקת אולטראסאונד גניקולוגי שיצאה תקינה לגמרי-שחלה שמאל גדולה משחלה ימין ב10מ"מ(תקין?), בדיקת שתן כללית ותרבית שיצאה תקינה(אין דם בשתן,או כאב במתן שתן).

לאורך הזמן החלה הקרנה על גב תחתון שמאל, לעיתים על רגל שמאל ועד קו החזייה.

ומאז ועד היום הייתי באולטרא סאונד בטן תחתונה כליות ומפשעות-הכל תקין(כלי דם, ללא נוזל חופשי,לא
    הודגם בקע)

אורטופד-חשב שזו דלקת באזורGT והמליץ על אטופן400-לא היה שיפור.הכאבים לא קשורים למאמץ ולא מעירים משינה.כמו כן איתר רגישות מעל עצב הסיאטי-קלה, ורגישות מעל צלעות שמאל
    נשלחתי לצילומי רנטגן תוצאות בדיקת אגן:ב.מ.פ ועקמת קמורה שמאלה,מרווחים בין חולייתים שמורים.

נשלחתי לספירת דם התוצאות הורו על שיקעת דם מואצת ESR 40.0 PROTEIN 0.6 HTC 36.4% LOWוMONO% 3.1 LOW

כירורג-שלל בקע.

נשלחתי לבדיקת CT(אחרי לחץ רב מצידי) לפני כחודש,וטרם התקבלה תשובה ולכן אני ממתינה לתור אצל רופאת המשפחה כרגע (אני משערת שאם היה ממצא חריג היו יוצרים קשר עם הרופא/איתי כבר-תקנו אותי אם אני טועה)?

נשלחתי לבדיקת גסטרו שתתקיים רק באוגוסט-אין שינוי ביציאות/אין כאב ביציאות/אין בעיות אכילה ותיאבון.

לאורך כל 10 החודשים האלו,אני מרגישה טוב,ופשוט תחושת מלאות בבטן שמאל תחתונה והקרנה על גב תחתון שמאל לסירוגין.

מה השערותייך?האם יש כיוון שעוד לא נבדק?
    חוץ מנוירולוג הייתי אצל כל מומחה רלוונטי.

מחכה לשמוע את השערותייך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד``ר זאב קריסטל
    05/04/2010

שלום ל
    התופעות אותם את מתארת יכולות להתאים לכאב ממקור של עמוד השדרה הגבי (לא המותני), לכן CT של עמוד שדרה מותני אותו עשית יהיה כפי הנראה תקין. הלייך לפנות למרפאת כאהב מוסמכת לצורת טיפול ספציפי במצב מיוחד זה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלאות בבטן שמאל תחתונה והקרנה על גב

ל
    21/04/2010

תודה רבה על התגובה.
    פניתי בהמלצתך אל רופאת המשפחה שלי לקבלת הפנייה למרפאת כאב והיא טענה שהכאב אצלי לא כל כך חזק כדי ללכת למרפאת כאב (הכאב לא חלש אך לא חזק) ששם מזריקים משכחי כאבים למינהם.

האם לדעתך המקור אכן אורתופדי גם אם אני מרגישה שהכאב בעקבות בטן שמאל תחתונה?
    האם יש לך רעיון למי לפנות לחוות דעת חדשה/שונה על מקור הבעיה וטיפול בה?

אני כבר אובדת עצות....

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו